DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Firma MH stavebnictví - Miloslav Hladík se již od roku 1991 věnuje jak již naznačuje její název stavební činnosti. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, nízkoenergetických bungalovů, zateplování bytů, střech, fasád a také rekonstrukcím. Dále naše služby zahrnují prodej a montáž oken a dveří ze dřeva, plastu a hliníku. Naleznete nás v obci ...

Firma ČERNÍKOVÁ JIŘINA - PRODEJ NÁDRŽÍ NA DEŠŤOVOU VODU A AUTODOPRAVA nabízí své služby již řadu let na profesionální úrovni. Zajišťujeme kontejnerovou přepravu sypkých materiálů a přepravu automobilů. Dále prodáváme použité nádoby na vodu. Najdete nás na adrese Valy 166, Přelouč. Autodoprava, služby: - vnitrostátní doprava - tuzemská ...

Plynoinstalační práce Topenářské práce Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce

Výroba - roubené stavby Dřevosochařská výroba - betlémy - dřevěné sochy - figurky - loutky

Projekční kancelář: - zpracování projektů silnoproudé elektroinstalace.

Pokládka, renovace, leštění: - parkety, parket

Stavební činnost: - zateplovací systémy - sádrokartony - pokládka obkladů a dlažeb a další.

Elektromontáže, elektroinstalace: -slaboproud, silnoproud -domovní přípojky -domovní telefony a videotelefony -bytová jádra -průmyslové instalace -elektro revize. Montáže, opravy: -hromosvody.

Stolařství. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek (nábytku) -okna -dveře interiérové, vnitřní, venkovní.

Trezorová technika. Výroba, prodej, servis: -trezory (skříňové, k zazdění) -depozitní schránky -mříže, vrata, rolety -neprůstřelné stěny, dveře, přepážky. Práce: -zámečnické.

Autolakovna, lakování: - osobní a užitková vozidla - motorky, jízdní kola. Ruční mytí aut: - čištění interiérů.

Projekce, montáž, údržba a servis v oblasti: - elektroinstalace, revize - elektronická zabezpečovací signalizace – EZS - elektronická požární signalizace - EPS - průmyslová televize, monitorovací systémy - přístupové, docházkové a kontrolní systémy - interkomy a videokomy - rozhlasové ústředny a systémy ozvučení - ...

Provádíme montáže, servis a prodej tepelné a regulační techniky, topných systémů, plynovodů, včetně projektování a revize. Pro jižní Moravu jsme autorizovaný servis tepelných čerpadel a kotlů firmy VAILANT. Vždy rádi poradíme a hledáme to nejlepší řešení Vašeho problému, snažíme se optimálně sladit Vaše finanční možnosti s co nejlepší kvalitou. ...

Inteligentní řešení vytápění, komletní systém s nadstandarní zárukou od jedné společnosti. Prodej a dovoz chlazených jídel.

Průmyslové podlahy: - betonové průmyslové podlahy - cementové potěry strojně hlazené - samonivelační potěry /anhydrit/ - venkovní betonové plochy - podkladní betonové desky - hydroizolace - řezání betonových a asfaltových ploch.

Provádíme kvalitní betonové podlahy strojně hlazené s polyuretanovým vláknem, pro váš dům, byt, terasu či garáž. Pro podlahy s podlahovým vytápěním přidáváme příměs určenou pro podlahové vytápění. Předem se moc těšíme na shledání s novým a spokojeným zákazníkem.

Zajišťujeme revize tlakových nádob, revize plynových zařízení, revize zdvihacích zařízení a revize vázacích prostředků.

Specializuji se na malování pokojů, kanceláří a hal v Praze a okolí do 40km. jsem vybaven také stříkací technikou, díky které jsem schopen realizovat nástřikové malování ve špičkové kvalitě za rozumnou cenu.

Chevas Stav může být vašim spolehlivým partnerem a dodavatelem komplexních technologií spojených s vytápěním, rozvedením vody nebo ZTI (zdravotně technickou instalací).

Firma působící v Praze a okolí víc než 20 let je odborník na střešní rekonstrukce a rekonstrukce fasád. Rekonstruujeme celé střechy a fasády objektů. Montujeme a dodáváme střešní okna značek Velux a Roto. Také instalujeme půdní schody značky Wipro. Nadkrokevní izolace nabízíme renomovaných značek Bauder, Izotec a Linitherm. Poskytujeme ...

Kovovýroba, svařování potrubí, zámečnické práce

Truhlářské práce. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku. - vnitřní interiérové dvěře - EURO okna a EURO dveře - schody - kancelářský nábytek.

Výroba - protipožární ochrana dveře, stěny, fasády Zhotovení - celoprosklené stěny a příčky za použití systému DORMA Zámečnická výroba - schody - zábradlí - ploty - ocelové konstrukce

Jeřábnické prácepronájem - jeřáb TATRA 148 AB063