DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační Prodej: - vodoinstalační a topenářský materiál

Společnost Profitall spol.s r.o. se svojí činností zaměřuje na výrobu a montáž zařízení pro energetiku, strojírenskou výrobu a dále také na výrobu a prodej krbových kamen a krbových vložek. V naší široké nabídce výrobků naleznete ohříváky vody, převáděcí trubky, komory, ohříváky vzduchu, vzduchovody a kouřovody kotlů, ocelové konstrukce a mnoho ...

Prodej, montáž: - interiérové dveře - vstupní bytové dveře - celoprosklené dveře - bezpečnostní dveře. Truhlářství - zakázková výroba.

Truhlářské práce: - výroba nábytku

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obkladačské - novostavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zateplení, fasády - kamenné zídky - obklady, dlažby

Práce: -vodoinstalace, topení -materiál pozink, plast, měď, PVC -veškeré vodoinstalaterské. Vodoinstalační materiál: -potrubí pozink, plast, měď, PVC, PE*, PP* -tvarovky z uvedených materiálů -sanitární keramika: -vana, baterie, dřez, koupelnové doplňky, sprchový kout, zástěna, vanička -bojler - elektrický, kombinovaný -masážní ...

Práce: - vodoinstalatérské - rekonstrukce koupelen - topenářské - zámečnictví, zámečnické

Nákladní silniční doprava s paletovými i sklápěcími vozy Demolice Zemní, výkopové práce

Vodo topo plyn: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - montáže solárních systémů, tepelných čerpadel a chlazení - montáž plynových a splynovacích kotlů. Prodej a montáž instalačních materiálů.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Společnost Střechy Franta s.r.o.se zabývá realizacemi střech na klíč, stavbou pergol a krytých garážových stání i tesařskými, klempířskými a pokrývačskými pracemi. Zajistíme dodání materiálu, realizaci samotných prací, případné poradenství v dané oblasti, provedeme také likvidaci staré střechy a odvoz suti na skládku. Našich služeb mohou využít ...

Sklenářství: -zasklívání-zrcadla na míru -broušení a vrtání -izolační dvojskla -sprchové kouty. -přístřešky z lexanu.

Geodetické a kartografické práce: - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení vlastnických hranic pozemků (vytyčovací náčrt, protokol o vytyčení) - vytyčení stavby - zaměření inženýrských sítí - polohopis, výškopis pro projekt - zaměření skutečného stavu objektu - ortofoto fasády budovy - vyhotovení tematických map.

Geodetické a důlně měřičské práce: - zaměřování polohopisu a výškopisu - vytyčování staveb - zaměřování inženýrských sítí a přípojek - vytyčování hranic pozemků - dělení pozemků - zaměřování skutečného provedení staveb - geometrické plány po rozestavěné či nové stavby - geometrické plány na věcná břemena.

Provádění jednoduchých staveb

Práce: -zemní -odbahňování rybníků. Doprava, autodoprava: -nákladní.

Služby: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - montáže hromosvodů, vč. revizní zprávy - nátěry střech a klempířských konstrukcí - výškové práce.

Služby: - fládrování - dekorativní malba - restaurování - lakýrnické odborné práce - polychromie - pozlacování

Provádění výškových a zednických prací.

Naše firma Jaroslav Vacek sídlící v Táboře Vám nabízí veškeré výškové práce, a to nátěry a mytí budov a dále opravy a montáž konstrukcí a fasád horolezeckou technikou. Služby: - nátěry a mytí budov - opravy a montáž konstrukcí - fasádní práce - využití horolezecké techniky Sídlíme v Táboře na ulici Moskevská 2717.

Práce: -výkopové -výkopy inženýrksých sítí.

Služby: Rizikové kácení a prořez stromů Zateplování budov Opravy a nátěry fasád, spárování Nátěry konstrukcí a dřeva Sanace Skal Montáž Billboardů Montáž zábran proti ptákům a ochrana zateplení Automatické závlahy - Hunter Montáž zábran proti sněhu Úklid sněhu, rampouchů a ledu ze střech a okapů Opravy střech a dešťových ...

Plynoinstalační práce, revize Topenářské práce Opravy, revize - plynové kotle Vodoinstalační práce