ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kompletní elektro služby rekonstrukce elektro, prodej materiálu, poradenství v oblasti inteligentních domu a následná realizace, služby přepravy osob max 6

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál (šrouby, matky, matice, vruty, hřebíky) - výroba spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace - ložiska, gufera tuzemská i dovozová - příslušenství ložisek. - zámečnictví, kovovýroba. Maloobchod, prodej: - Přerov, Smetanova 10 - tel.: 581220377.

Stavební práce: - demolice - úprava terénu - hloubení základů - výkopy pro bazény - realizace zámkové dlažby a omítek.

Práce: - protlaky zeminou - plynofikace, plynové přípojky, plynařské práce - zemní a výkopové práce. Kancelář Přerov: - Hranická 233/70, 751 24 Přerov - Předmostí .

Práce: - protlaky zeminou - plynofikace, plynové přípojky, plynařské práce - zemní a výkopové práce.

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba a prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, restaurační, koupelnový) -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -bytové doplňky. Řemeslnické práce: -truhlářské -stolařské. Další služby: -návrh nábytku (interiérů) na počítači.

Poskytujeme komplexní služby v oboru kominictví od konzultací po revize, stavby a rekonstrukce komínů, čištění.

Instalatérství: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce

Přípravné práce pro stavby, dobývání a úpravu nerostů, rašeliny a bahna.

Tesařské práce Truhlářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Geodetické a projektové práce. Služby: - geodetické práce v katastru nemovitostí - geodetické práce v inženýrské geodezii - projektové práce v oboru vodohospodářských staveb - projektové práce v oblasti technických zařízení budov - projektové práce v oblasti pozemních staveb - geografické informační služby.

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy - demolice - trhání pařezů - realizace inženýrských sítí a komunikacích, základové desky pro RD, zemní práce, výkopové práce, demolice. Působíme v Olomouci, Přerově a okolí cca. 50 km, a dle telefonické domluvy

Stolařství. Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek - kuchyně na míru Instalace dveří.

Firma Pavel Pém se zaměřuje na veškeré stavební práce. Nabízíme kompletní služby, od přípravných prací až po dokončovací práce. Zabýváme se výstavbou rodinných domů i rekonstrukcí bytů. Zajišťujeme pokrývačské, klempířské práce, zateplování střech, izolace nebo sádrokartonářské práce. Poskytujeme tesařské práce a výrobu na zakázku, postavíme Vám ...

Naše firma provádí servis elektronických a elektrických zařízení, elektroinstalace, elektronické zabezpečovací systémy autoservis v oblasti Velká Bíteš, Rosice, Vladislav, Vysočina, Třebíč. Elektroinstalační práce : Elektronické hladinové vypínače Dálkové ovladače domácí automatizace Teplouš EZS kamerové systémy Převíjení ...

Malířství a natěračství. Malířské a natěračské práce. Dekorační techniky - ohebný pískovec, patinovaná malba, dekorační malba HET Brillant Effect, ornamenty, lišty a rozety, dekorační tapety.

Činnost: - topenářské práce - energetika - servis - správa a prodej nemovitostí

Zámečnictví. Nástrojářství. Výroba, montáže: - z nerez oceli, hliníku. Služby: - balení - mezinárodní doprava.

Podlahářské práce: -obklady, dlažby, izolace.

Tepelná čerpadla, solární panely, kotle na plyn a tuhé palivo, podlahové topení, rozvody.

Předmětrm činnosti firmy Libor Dlouhý jeInstalace vody, odpadu, plynu, topení...

Výroba: - nábytek - atypické i klasické dřevěné konstrukce.

Práce: - montáže plynových zařízení na klíč -( kotle, vzduchotechnická plynová zařízení, plynové zářiče) - zajištění kompletní dodávky pro montáž elektro, plyn, spalinová cesta - roční a servisní kontroly plynových zařízení rozvody domovních plynovodů (haly, byty, RD) - elektroinstalace (haly, byty, RD) - regulace plynového vytápění - ...

Provádíme vodoinstalatérské práce.