Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Miroslav Kolman se zaměřuje na zemní a výkopové práce a na zajištění kontejnerové dopravy.

Provádí, montáž: -vodoinstalatérské práce -hydroizolace, izolace základů staveb proti radonu, vodě, vlhkosti, ropným látkám -izolace plochých a šikmých střech, balkónů, teras, zahradních jezírek, bazénů -montáž zařizovacích předmětů, vodovodní baterie, WC, umyvadla, vany -zapojení spotřebičů, myčky, pračky, bojlery -čištění ...

Hledáte spolehlivou a kvalitní stavební firmu, která vám pomůže s vaším snem o vlastním domově? Pak je pro vás správnou volbou FCS BAU s.r.o., Znojmo. FCS BAU s.r.o. je stavební firma se zkušenostmi a odborností v oblasti stavby rodinných domů, rekonstrukcí, elektroinstalací, realizací střech, zateplování a také renovací fasád.Dále také ...

Firma se zabývá aplikací foukané izolace ClimatizerPlus do konstrukcí. Moderní foukaná izolace Trendizol.

Elektroinstalace, montáž, oprava: -rodinné domy, byty, kanceláře, průmyslové objekty -hromosvody -domácí telefony -zvonky -rozvody pro televizní antény.

Firma se zabývá zakázkovou zámečnickou výrobou, ale také sériovou výrobu a montáží základních i pokročilých souborů podle výkresové dokumentace. Zajišťuje montáž, demontáž a údržbu technologických celků. Výroba a instalace mobilních dřevostaveb.

Realizace litých podlah. Pronájem čerpadla.

HL Stav Stavebně-obchodní družstvo – Vaše jistota v oblasti stavebních pracích. Hledáte spolehlivého partnera pro stavební práce, vodoinstalace, topenářské práce a kanalizace? HL Stav Stavebně-obchodní družstvo je tady pro vás! Nabízíme komplexní stavební služby s důrazem na kvalitu, preciznost a spokojenost našich zákazníků. HL Stav – Vaše ...

Specializovaný maloobchod na prodej kotlů, radiátorů, ohřívačů vody, čerpadel, materiálů na rozvody odpadů, plynu, sanitární keramiky, sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnových doplňků a obkladů a dlažeb. Realizace koupelen, topení.

Firma Jan Šťastný se sídlem v Svatobořicích-Mistříně nabízí široké spektrum služeb v oblasti elektroinstalací a údržby. Služby: - elektroinstalace - hromosvody - fotovoltaické elektrárny - elektronické zabezpečovací systémy - údržba objektů a strojů - LED osvětlení.

Výroba: -zámečnická zakázková a maloseriová.

Nátěry - okna - dveře - zárubně - ocelové konstrukce - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Malování - byty - kanceláře - venkovní fasády - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Tapetářské práce Úklidové práce Výškové práce

Firma GeoLeho se zabývá sestavením geometrických plánů, vytyčováním hranic pozemků a inženýrskou geodezií.

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Výměna, oprava, prodej: - kuchyňské dvířka - pracovní desky. Výroba, dřevovýroba, prodej: - kuchyňské linky, kuchyně - kuchyňská dvířka (masiv, lisovaná, frézovaná) - kancelářský a dětský nábytek - nábytek (bytový, kancelářský, koupelnový) - vestavné skříně - psací stoly. Zakázková výroba, prodej: - okenní parapetní desky na ...

Prodej, instalace, oprava, servis: -klimatizační zařízení -chladící a mrazící zařízení -boxy chladící, mrazící, na ovoce a zeleninu -přepravní chlazení na nákladní vozidla -kuchyňské a restaurační zařízení -autoklimatizace. Výroba: -kusové součásti na obráběcích strojích -kuchyňské doplňky z nerezu.

Společnost DOKA-IZOL spol. s r.o.se jak již napovídá její název plně věnuje problematice tepelných a zvukových izolací. Provádíme zateplení šikmých střech, podlah, stropních konstrukcí a také stěn a dvouplášťových střech. Dále mezi naše služby patří termovizní snímkování budov a následné vypracování tepelně technického auditu, montáž ...

Firma Gabriela Gábrišová z Třebechovic pod Orebem se zabývá kompletní činností v oblasti bouracích a výkopových prací. Současně nabízí také vyklízení prostorů, těžení sedimentů, ruční čištění mostů a propustků a jiné pomocné práce.

Provádíme sklenářské práce. Zasklívání oken a dveří. Vyrábíme pasparty, dřevěné a kovové rámy. Děláme i drátoskla. Dodáváme sklo čiré, vzorované a vyrábíme i zrcadla. Na zakázku vyrábíme krbová skla.

Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Sfouknemto s.r.o. zabezpečují foukanou izolaci z čistého minerálního vlákna.

Malířské, natěračské práce: - fasády, vnitřní malby - okna, dveře - kuchyňské linky. Služby: - měření vlhkosti zdiva - úklidové práce - pokládka plovoucích podlah, koberců - montáž sádrokartónů

Klempíř a pokrývač. Klempířské dekorace.

Autorizovaný servis, opravy - plynové kotle Protherm