DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Geodetické práce: - vyhotovení geometrických plánů pro vyznačení budovy, vyznačení věcného břemene, rozdělení pozemků a další - vytyčování hranic dle katastru nemovitostí v terénu - zaměření skutečného provedení inženýrských sítí, terénních úprav a úprav komunikací - dokumentace k současnému provedení budov a zaměření bytových jednotek - ...

Firma Aleš Děckuláček se zaměřuje na pilařskou výrobu a prodej dřevní hmoty. Zabýváme se výrobou ze dřeva, vyrábíme např. dveře nebo nábytek, dále provádíme drobnou tesařskou výrobu a realizujeme dřevostavby. Najdete nás na adrese Kateřinice 353, okres Vsetín. Pila, pilařská výroba, prodej: - stavební a stolařské řezivo - palivové dřevo, ...

Výroba a prodej: -zakázkový a sektorový nábytek -truhlářské práce -kancelářský nábytek -kopletní vybavení interiérů -podlahy, dveře, vestavěné skříně -kuchyně včetně grafického návrhu -schodiště -kompletní dodávka elektrospotřebičů -kuchyně včetně grafického návrhu -schodiště. Kompletní výroba interiérů-nábytku Výroba rybářských a ...

Provádím revize elektrických spotřebičů a nářadí, elektroinstalace a opravy zařízení do 1000 V i kamerových a zabezpečovacích systémů, domácích telefonů a zvonků. Zajišťuji zpracování návrhů, konzultace, vystavení protokolu o revizi nebo vyřazení. Instaluji systémy pro zajištění požární ochrany.

Výroba: -stavební prvky -nábytek. Stavební prvky: -okna, dřevěná, špaletová, euro, zdvojená, jednoduchá -dveře, vnitřní, vchodové -obložkové zárubně -vrata -veškeré truhlářské výrobky z masivu. Nábytek: -kuchyně a kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětský nábytek -skříně, vestavěné skříně, postele -bary a barové ...

Výroba, práce: - geodetická kancelář - geometrický plán - vytyčení hranice pozemku - mapové podklady pro projektování - účelové mapy - vytyčování na stavbách - zaměření dokončených staveb.

Služby: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Hledáte kvalitního zámečníka v okrese Bruntál? Potom se neváhejte obrátit na pana Jiřího Paštěka, který se věnuje zámečnickým pracem a také montážím ocelových konstrukcí. Sídlo firmy naleznete v obci Břidličná na adrese Nádražní 29. Práce, řemeslo: - zámečník - zámečnické. Montáž: - ocelové konstrukce. Mám dlouholeté zkušenosti v ...

Sklenářství: - zasklívání oken - sklo

Společnost IVEK-topení s.r.o. je zaměřena především na topenářské a vodoinstalatérské práce velkého i malého rozsahu.

Projekční a inženýrská činnost, geodetické práce.

Montáž, elektroinstalace, rekonstrukce, údržba, opravy: -elektrické kotle -konvektory. Elektroinstalace: -chladicí zařízení. Opravy: -elektrické ohřívače vody (bojlery).

Práce: - klempířské, pokrývačské - ploché střechy - izolace

Služby: - statická a projekční kancelář - projekční práce v oblasti pozemních staveb - stavební projekce - statické posudky nově navrhovaných nebo stávajících konstrukcí, případně jejich částečných nebo kompletních úprav a přestaveb.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - vybavení kanceláří - výroba nábytku. Cenová nabídka zdarma.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výkon zeměměřických činností

Halové objekty: - výstavba a rekonstrukce - projekce - jeřáby a manipulační technika

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize a zkoušky tlakových nádob stabilních - revize a zkoušky parních a horkovodních kotlů bez omezení výkonu - odborné prohlídky kotelen

Elektroinstalační práce Služby: - elektroinstalace - hromosvody - průmyslové montáže - zabezbečovací systémy - domácí telefony a další.

Instalatérské a topenářské práce: - montáž nových rozvodů a stoupaček - montáž regulátoru tlaku vody pro dům i byt - montáž vodních filtrů a vodoměrů - opravy a úpravy vodovodů - čištění kanalizace - kompletní montáž topení včetně osazení.

Činnost: - hydrogeologie, hydrogeologický průzkum - rozbory vody, čerpací zkoušky - posudky pro likvidaci odpadních vod (domovní čistírny, septiky, vsakování) - návrhy likvidace srážkových vod - ekologické audity - průzkumy znečištění zemin, povrchových a podzemních vod - rizikové analýzy.....atd.