DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Projekce, výroba, dodávka, prodej, montáž, servis, oprava: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelné čerpadla - výroba rozvaděčů nízkého napětí - NN - elektromontážní, ektroinstalační práce - revize elektro

Zabýváme se montáží zabezpečovacích a kamerových systémů, inteligentních-SMART a běžných domovních a bytových elektroinstalací. Specializujeme se také na komunikační systémy v bytových domech. Jsme držiteli montážních a servisních oprávnění.

Práce: -Zabýváme se komplexním zateplováním budov, rekonstrukce domů, bytů, chat.

Kominictví, kominík. Zajišťuji prohlídky komínů dle nařízení vlády č. 91/2010 Sb. Dále nabízím čištění, vložkování a kamerové prohlídky komínů.

Řemeslnické práce: - vodoinstalační (instalatérské) - topenářské - plynařské. Maloobchod, prodej: - ohřívače vody (zásobníkové, průtokové) - kotle - rozvody v mědi, plastu, oceli - kulové kohouty - armatury - systém pro podlahové topení - radiátory - koupelnová tělesa - keramika - baterie - vany - sprchové kouty - ...

Stavební firma, výstavba: - zateplování, rekonstrukce - sanace balkónů a lodžií - novostavby - rodinné domy Programy Zelená úsporám a Nový Panel.

Sanace vlhkého zdiva a budov. Sanace vlhkého zdiva se 100% zárukou a životností nad 100 let. Podřezávání libovolného zdiva s vložením vysoce kvalitních izolací, dokonalé statické zajištění po řezu. Posuzování příčin vlhnutí zdiva, návrh účinných opatření, realizace sanačních prací, celkové rekonstrukce včetně zateplení.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - bytové i nebytové budovy - půdní vestavby - rekonstrukce, zateplování objektů - opravy fasád - sanace a izolace staveb. Dodávky střešních plášťů, světlíků, opláštění průmyslových hal a pásových dopravníků, konstrukčních prvků pro stavebnictví a průmysl.

Dodávka tepla. Výroba, rozvod, dodávka: - teplo. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - plynařské - elektroinstalační - topenářské Revize elektro.

Služby: - podlahy - opravy a úprav podlahy - chemicky odolné izolace - izolace proti vodě a radonu - injektáže -

Stavební firma: - komplexní dodávka stavebně- montážních prací pro stavby bytové, občanské, průmyslové, zemědělské výstavby - podlahářské práce - demoliční práce - zateplení - rodinné domy na klíč - montáž sádrokartónu.

Činnost: - elektromontáže - elektroinstalace - projekce elektro - revize - průmyslová elektroinstalace

Služby: - práce s těžkou mechanizací - výstavba a opravy komunikací - demolice - nákladní doprava - recyklace a pokládka živic - spojovací a infiltrační postřiky asfalt. emulzí - třídění a drcení materiálů

Čištění kanalizací a odpadů: - havarijní služba nonstop

Firma ČAJKA - KLIMA s.r.o. zajišťuje servis a prodej pro : - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla - chlazení

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Společnost DK STŘECHY - David Krejčí nabízí kompletní dodávky a rekonstrukce střech. Provádíme pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Práce, dodávka, montáž: - střechy na klíč - renovace střech - renovace střešních konstrukcí - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken, světlíků - montáž okapových systémů ...

Služby: - inženýrská a environmentální geologie - radonové průzkumy

Práce: - zednické - obkladačské - rekonstrukce bytových jader

Činnost - montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - vedení energetického hospodářství pro zemědělské i průmyslové závody - revize elektrických zařízení a hromosvodů - revize elektrického ručního nářadí, strojů a zařízení, kancelářských elektrických spotřebičů.

Truhlářství: - zakázková výroba bytového nábytku.

Činnost - technik v oboru pozemní stavby, revizní technik spalinových cest - prohlídky, posudky a revize komínů - revize, kontroly, čištění spalinových cest a komínů.