Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Činnost: - zámečnictví - dodávková autodoprava

Činnost: - stavební práce - půdní vestavby - střechy - sádrokartonářské práce. Montáž: - střešní okna VELUX

Práce, řemeslo: - klempíř - pokrývač

Služby: - elektroinstalace - montáže zabezpečovací techniky.

Průmyslové čištění - čištění studní, bazénů.

Činnost: - instalace, montáž tepelná čerpadla IVT - podlahové vytápění

Činnost - vodoinstalatérské práce - rekonstrukce koupelen - podlahové vytápění. E-shop - tepelná čerpadla - klimatizace - boilery.

Činnost - tesařské práce - dřevostavby - montáž střech, krovy.

Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce za nejlepší ceny a to nejen v Šumperku a Zábřehu, ale také v Olomouci. Soustředíme se na plechové střešní krytiny, profily a latě včetně jejich doplňků. Součástí naší práce jsou samozřejmě také okapy, parapety a trapézové plechy. Dodávka, prodej a ...

Práce ve výškách, výškové práce: -opravy plášťů panelových domů -rekonstrukce lodžií a balkonů -vysokotlaké čištění střech a fasád -nátěry klempířských prvků -demolice komínů -výškové montáž -mytí oken. Půjčovna lešení, včetně montáže a dopravy.

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Prodej, montáže, instalace: -interiérové vnitřní dveře a obložkové zárubně firmy SOLODOOR. Práce: -domovní instalace: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -elektroinstalační, elektromontáže.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Tesařské práce: - krovy - šalování schodišť - pergoly - dřevostavby. Pokrývačské práce.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Stavební činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - vnitřní a vnější omítky (hrubé, štukové, šlechtěné, sanační) - rekonstrukce budov - opravy balkonů a komínů - pokládání zámkových a plošných dlažeb - fasády - obkladačské a sádrokartonářské práce - zateplování fasád polystyrenem i minerální vatou - tepelné a ...

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Služby: - elektroinstalace. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Práce: - sklenářství - zasklívací práce - zasklení vitríny, výlohy - zasklívání okna - zasklívání dveří - zasklení střechy - skleníky - bezpečnostní skla - lepení zrcadlové stěny.

Nabízíme komplexní zemní práce, výkopové práce a také práce demoliční, včetně vyklízení. Také realizujeme dovoz a odvoz sypkých materiálů a stavební suti. Zajistíme terénní úpravy, výkopy bazénů a inženýrských sítí. Působíme v Plzni zejména Plzeň-sever a po dohodě můžeme dojet i dál.