ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba: -strojírenství -kovovýroba -strojní zámečnictví

Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

Jsme firma zabývající se dřevařskými, zahradnickými a zemními pracemi s působištěm po celé ČR. Pokud potřebujete odstranit náletovou vegetaci, zajistit rizikové kácení stromů, výsadbu apod., kontaktujte nás. Více info na drevoazem.cz

řemeslné práce v oboru elektro, IT, a pod.

Provádíme izolace plochých střech, balkonů, teras, garáží apod., zahradní jezírka, folie proti zatékání, nátěry střech, výškové práce.

Zemní práce strojní technikou, realizace bazénů na klíč

Provádíme vodotěsné izolace střech, teras, balkónů, jezírek, bazénů, spodních staveb proti tlakové vodě a radonu z podloží.

Hydroizolace. Krémová injektáž proti kapilárně vzlínající vlhkosti, vlhkého zdiva, proti průsakům tlakové vody do objektu.

Strojní omítky: sádrové, vápeno-sádrové, vápenocementové, a štukové.

Pokládáme plovoucí, laminátové, palubkové i dřevěné podlahy. Dále lakujeme, renovujeme a brousíme parkety, pokládáme koberce i PVC lina.

Vodoinstalatérské, topenářské práce. Vodo, topo.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - výroba kuchyňských linek naší produkce - zaměření a technická příprava zakázky zdarma - kompletní dodávka kuchyňských spotřebičů všech značek - počítačový návrh 3D při realizaci zdarma - montáž všech výrobků

Služby: - sklenářství - rámování obrazů - broušení skla - lepení akvárií či paspartování

Služby: - kovovýroba - prodej hutního materiálu - prodej palivového dřeva a briket

Výroba plastových a hliníkových oken: -okna, dveře, stěny, zimní zahrady, obklady - hliníkové výrobky -truhlářské práce -realitní činnost -ubytování.

Činnost: - stavební a montážní - obchodní - doprava a mechanizace - dílčí poddodávky - montáže ocelových konstrukcí apod.

FRESO, spol.s r.o. Ostrava. Strojírenská výroba. Zakázková výroba strojních dílů dle dokumentace. Výroba: - jednoúčelové stroje - zakázková kusová a malosériová výroba: - strojní díly - kompletované části jednoúčelových strojů. K výrobě používáme CNC stroje: - CNC soustruhy na součásti z tyče a přírubové součásti - CNC ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Práce, řemeslo: - truhlářství - tesařství

Dodávka, prodej: - hutní materiál - drát v tyčích D6-D14mm, 4-12 m - betonářská ocel - plochá ocel - úhelníky. Kovovýroba, kovoobrábění: - soustružnické a frézařské práce - obrábění ...

Prodej, montáž, oprava, realizace: - střechy na klíč. Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Kompletní elekroinstalace do 105 Kv. Instalace fotovoltaických elektráren. Provádíme také slaboproudé elektromontáže EZS, EPS, CCTV a další montáže dle potřeb zákazníka. Obchodní činnost.