Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Servis plynových kotlů Junkers, dodávka, montáž, uvedení do provozu, včetně kondenzačních kotlů. Výměny plynových kotlů. Montáž a revize plynovodů.

Pokrývačské a tesařské práce. Opravy a realizace střech, pergol, plotů apod. Drobné (související) klempířské a lakýrnické práce

Činnost: - zedník, zednictví - rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Kominictví, kominické práce, kominík - vložkování, revize, měření spalin - výstavba kovových fasádních vícevrstvých komínů.

Poskytujeme své služby v oboru montáže, opravy, revize a uvedení plynových kotlů. V Praze a ve Středočeském kraji. Naše firma se specializuje na značky: Buderus, Dakon, Junkers, Protherm, Vaillant, Viadrus.

Elektromontážní a elektroinstalační práce pro ČEZ.

Elektroinstalace silno i slaboproudu, regulace chlazení a vzduchotechniky. Protipožární systémy instalace a servis.

Naše zámečnictví Praha působí přímo v hlavním městě Praha a je k dispozici od šesté hodiny ranní do osmé hodiny večerní. Pokud tedy potřebujete rychlou a kvalitní zámečnickou pohotovost, tak nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 601 502 205. Naši zkušení zámečníci si dokáži poradit se vším od otevírání aut, přes zabouchnuté dveře až po ...

Zakládáme si na kvalitně odvedené práci, otevřené a upřímné komunikaci a skvělé službě klientovi. Máme vlastní tým podlahářů a konzultantů, kteří jsou Vám k dispozici už od prvních fází projektu. Rádi s Vámi nezávazně prodiskutujeme Vaše požadavky či Vám prostě jen poradíme.

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Zakázková kovovýroba, svařování, zámečnictví

Robíme kompletný sortiment vodoinštalatérskych prác. Dokážeme rýchlo riešiť nielen havarijné stavy, ale aj zákazky väčšieho či menšieho rozsahu. Každý z nás je profesionálny vodoinštalatér.

Provádíme veškeré stavební práce, jako je zateplování fasád, zdění či bourání příček, rekonstrukce bytového jádra, pokládka dlažby a obkladů, úprava omítek, pokládka zámkové dlažby a rekonstrukce příjezdových cest a mnoho dalšího.

Stavební práce, zemní a výkopové práce, půjčovna stavebních strojů

Provádíme revize elektro, bez omezení napětí a prostředí, elektroinstalace, údržby, správa automatizovaných systémů řízení, automatizace, měření a regulace, autoelektrika, elektrotechnika, poradenství. Pohotovost a servis elektro. Práce provádíme po celé České Republice a v zahraničí. Další služby: Nonstop pohotovost

Rádi bychom Vám nabídli své služby v oboru malířské a lakýrnické práce. Máme za sebou dlouholetou praxi s bohatými zkušenostmi, jsme flexibilní a naše práce je vždy odvedena kvalitně a čistě.

Firma Karel Zalabák se zabývá jeřábnickými pracemi pro soukromé osoby, malé, střední i velké společnosti. Máme k dispozici autojeřáb TATRA 148 AD 160 se kterým jsem schopni provést většinu manipulačních prací. Sídlíme v obci Dýšina, okres Plzeň - město. Provádíme tyto práce, služby: - autojeřábnické práce - práce s autojeřábem - ...

Služby: -kominictví, kominík -veškeré kominické práce -revize -vložkování komínu.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Práce: - obkladačské - rekonstrukce koupelen

Služby, práce: - pohledový beton - benátské štuky - hladké nátěry - netradiční i klasické dekorační techniky - jedinečné kreativní techniky malby - interiérové, exteriérové lišty a doplňky

Práce: - tesařské, klempířské, pokrývačské a zednické

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - montáže zateplovacích systémů a sádrokartonů