ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Montáže: -střešních krytin -okapů a žlabů včetně dodávky materiálu.

Paní Ing. Marcela Jehličková nabízí kompletní geodetické práce a služby v oboru zeměměřictví. Provádíme vytýčení, vytyčování a zaměření parcel či skutečného stavu výstavby, dále zajišťujeme rozdělení pozemku a vyhotovujeme geometrické plány. Zabýváme se také tvorbou účelových map pro projekční práce. Geodetické práce, geodézie služby: - ...

Naše firma realizuje hydroizolace, tepelné izolace, spodní izolace, pokládku modifikovaných asfaltových pásů a PVC folií.

Činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické a obkladačské práce

Maloobchod, velkoobchod, pokládka: - podlahové krytiny - parkety - PVC, vinyl, marmoleum - koberce - renovace dřevěných podlah.

Pobočka. Stavby, stavební činnost: - realizace staveb - veškeré stavební práce - elektroinstalace - rekonstrukce bytových domů, komerčních prostorů - novostavby.

Práce: - zedník, zednické - zateplování - obklady, dlažby

Činnost: - elektromontáže - zemní práce - kovovýroba

Činnost: - stavební dozor - technický dozor investora.

Truhlářství. Výroba - vrata - okna - schody - nábytek z masivu.

Truhlářství. Výroba - nábytek z masivu - skříně - kuchyňský nábytek - zahradní nábytek.

Činnost - rizikové kácení stromů - výškové práce - arboristika - lesnická činnost.

Služby: - zemní a výkopové práce - jeřábnické práce - kontejnerová doprava - odvoz odpadů Prodej stavebních materiálů.

Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - police - kancelářská nábytek - noční stolky.

Zednictví, stavební činnost - rekonstrukce koupelen a jader - zateplovací systémy - fasády - sádrokartonové konstrukce - rodinné domy na klíč. Prodej - stavební materiály.

Práce, aplikace: - foukaná izolace.

Činnost - instalatérské práce, vodoinstalace, plynofikace - jádrové vrtání. Montáže - tepelná čerpadla - solární kolektory. Servis a revize kotlů.

Činnost: - veškeré zemní a stavební práce pro bazény všech typů

Práce: - instalatérské - vodo, topo, plyn.

Služby: - umělecké štukatérské práce na fasádách i v interiérech - klempířské práce - kamenické práce - zlacení

Služby, řemeslo: -malířské a natěračské práce -zateplování fasád -zednické práce -rekonstrukce, novostavby -fasády. Prodej a montáž: -všechny druhy žaluzií. Služby: -nákladní autodoprava do 3, 5 tuny

Činnost - studnařské práce - vrtané studny - kopané studny - hydrogeologické stavební a sanační práce - zemní práce.

Činnost - elektroinstalace, elektroinstalační práce - opravy a montáže hromosvodů - revize elektrospotřebičů, hromosvodů, ručního nářadí.