DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zámečnické, montážní, údržbové a drobné stavební práce.

Montáž hromosvodů, pokrývačské práce.

Zateplovací systém: -dekorativní omítka -sádrokartonářské práce -veškeré stavební práce -obkladačské práce

Výroba: -truhlářská -nábytek, židle, stoly, kuchyň -restaurování.

pokrývačství, pokrývačské, klempířské práce -tesařské práce, dřevostavby -izolatérské a hydroizolační práce -střešní okna, opravy střech -sádrokartony, půdní vestavby -zámečnické práce.

Práce: -stavební -zednické a stavitelské -obkladačské -rekonstrukce koupelen, nová koupelna -demoliční -termoizolační práce.

Práce: -stavební -obkladačské -instalatérské, kapající kohoutek, výměna vodovodní baterie, osazení dřezu - umyvadla -elektrikářské práce, výměna žárovek, osazení svítidel, výměna vypínačů, natažení kabelů -osazení parapetů, poliček, garnyží -montáž a demontáž nábytku -pokládka plovoucích podlah -zahradnické, sekání trávy, kácení stromů, ...

Umělecké kovářství -zámečnictví -zábradlí, balkóny, brány, svícny, postele, krbové nářadí a okrasné předměty. Výroba, práce

Stavební firma. Stavebnictví, zednická činnost, zedník. Opravy, přestavby a rekonstrukce rodinných domů, rodinné domy, bytová jádra, bourání, bourací práce, zateplování fasád, fasády. -vodoinstalace -pokrývačství -drobné tesařské práce, tesař -smykový nakladač CAT 246 s podkopem kontejnerová Avie : -odvoz sutě, paletovaného zboží -dovoz ...

Vodoinstalatérské práce a poradenství : -kompletace vodovodních rozvodů bytů, domů a novostaveb -instalace WC, umyvadla, dřezy, baterie, sprchy -zapojení pračky, myčky -domovní rozvody vody do mědi, plastu i železa -montáž solární kolektory, klimatizace, etážové topení -plynofikace.

Nabízíme veškeré tesařské práce. Realizujeme střešní konstrukce, zahradní rekreační zařízení, dřevěné pergoly a opravy krovů. Dodáme řezivo.

Provádění revizí, revize, montáže, opravy a rekonstrukce elektroinstalací, elektroinstalace a hromosvody. Elektromontáže.

Václav Bůžek se zaměřuje na tesařské práce a výrobu pergol, zahradních chatek, altánů a ostatní dřevovýrobu.

Pokrývač, pokrývačské práce, práce na střeše. Pokrývání střech, střechy.Včetně drobných oprav střech. Kompletní dodávka. Klempířské práce, klempíř, okapy, oplechování, nátěry a výměna okapů. Tesařství, tesařské práce, tesař, montáž krovů, krovy, pergoly. Montáž střešní okno, okna, oken, Velux. Veškeré práce na střeše, střecha, střechy ...

Stavební společnost, firma, stavební činnost, stavebnictví, stavitelství.Kompletní stavební práce. Projekční činnost. Stavba, výstavba rodinné domy, domů, nízkoenergetický dům, bytová výstavba, byty, jádra, jádro.Rekonstrukce koupelen. Půdní výstavba. Zateplení fasád, fasáda. Stavby, stavba na klíč. Tesařské práce. Malířské a natěračské ...

Firma se zabývá prodejem, instalací a servisem teplených čerpadel. Zajistí montáž solárních panelů pro ohřev vody, instalaci a servis podlahového topení.

Profesionální výškové práce v České a Slovenské republice. Firma provádí nátěry stožárových konstrukcí, přípravné práce a čištění stožárů. Montáže, revize a kontroly na stožárech všech napětí.

Zemní a výkopové práce. Zemědělská činnost. Prodej plodin - brambory, okurky, dýně.

Firma navrhuje a realizuje inteligentní domy a automatizační technologie. Zajištění chytré elektroinstalace

Společnost LINEAL s.r.o. se již od roku 1997 zabývá veškerou stavební činností, jako je například stavba a rekonstrukce rodinných domů, realizace půdních vestaveb, pokládka obkladů a dlažeb, zateplování fasád aj.

Zámečnická pohotovost v Olomouci. Firma se zabývá nouzovým otevíráním zámků, zabouchnutých dveří, uzamčených vozidel, dveří, řeším ztrátu klíčů od zámků. Příjezd 20-60 minut od nahlášení.

Firma provádí výškové práce zejména Olomoucku, ale také v rámci celého JM kraje. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, instalace zábran proti ptactvu, opravy střech a okapů, demolice, nátěry střech a fasád.