Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Provádíme veškeré sklenářské práce- vrtání, broušení, fazetování, zasklívání oken, výroba akvárií, terárií. Dále výroba a zasklení izolačních dvojskel. Výběr ze čtyřiceti druhů ornamentních skel skladem, sklo connex, sklo lacobel i s montáží do kuchyňských linek. Velkoformátová zrcadla i s montáží do koupelen. Montáž sprchových koutů. Zasklívání ...

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Provádím elektro - revize: hromosvodů, domovních rozvodů, domovních přípojek a elektroměrů i ručního nářadí.

Zemní a výkopové práce pásovým bagrem Komatsu + zemědělské služby.

Zemní, zahradnické práce, bourací a demoliční práce, lesnické práce, výškové práce a zápůjčka plošiny pro práci ve výšce, technické služby.

Kovovýroba Primakov nabízí komplexní služby v kovovýrobě, kovářství a zámečnictví. Jsme schopni realizovat zakázku přímo na míru a to včetně dopravy a konečné montáže u zákazníka.

Truhlářství - výroba a montáž nábytku do všech interiérů: kuchyně, skříně, obývací stěny, předsíně, koupelny, dětské pokoje, ložnice, postele, kancelářský nábytek, vybavení restaurací, vybavení lékáren, pergoly.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Stavební práce: - rodinné domy včetně inženýrských sítí - stavby na klíč - inženýrské sítě - fasády - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení objektů.

Prodej metrážových koberců, zátěžových koberců, hotelových koberců, kobercových běhounů, kobercových čtverců, nášlapů na schody, kusových koberců. Prodej pvc podlah, vinylových podlah, metrážových vinylů, vinylových dílců a čtverců. Prodej tkaného pvc dřevěných podlah, masivních podlah, dvouvrstvého dřeva a třívrstvého dřeva. Prodej vchodových a ...

Provádíme komplexní rekonstrukce koupelen, bytů, bytových jader, domů či prázdninových chat. Provádíme montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, plovoucí podlahy, zednické práce, zateplení fasád. Realizace výkopů, základů, úpravy terénu, nakládka a odvoz odpadu a materiálu, práce s hydraulickou rukou.

Prodej koberců, kusových koberců, PVC podlah, vinylových podlah, vinylových dílců, dřevěných podlah a interiérových dveří. Kompletní podlahářský servis, kompletní montážní servis dveří a doprava.

Nabízíme krystalizace podlah, úklidové práce, výškové práce a mytí fasád, stavební práce.

Na stránkách naleznete informace o truhlářství Ondřeje Hory, reference v podobě Foto alba a služby které nabízí.

Zednické a malířské práce. - rodinné domy - koupelny - sádrokartony - podlahy - ploty - fasády - bazény

Malíři pokojů Praha Specializujeme se na malířské práce, které realizujeme v Praze a okolí do 40km. Provádíme běžné malířské a natěračské práce a jsme schopni realizovat také speciální techniky. Malujeme byty, domy, kanceláře i velké haly. Jsme schopni odborně nanést také speciální termoizolační nátěry.

Stavební činnost všeho druhu, stavby plotů a zámečnictví, opěrné zdi, dokončovací stavební práce.

Malujeme tapetujeme a lakujeme.

Zhotoveni epoxidových průmyslových podlah

Provádím veškeré obkladačské práce. Mám mnohaletou praxi v oboru včetně pokládky velkoformátových obkladů do 150cm. Nabízím precizní provedení, profesionalitu. práce v Praze a celé ČR

Nabízíme služby v oblasti hydroizolací a zateplování plochých střech, teras a základů. Naší specializací jsou dodávky PVC hydroizolací a tepelných izolací na ploché střechy.

Truhlářství. Výroba - dveře - kuchyně - postele - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek.