ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Specializace na: - výstavba vodovodu, vodovod - rekonstrukce vodovodu - vodovodní přípojky - vodojemy, vodojem - výstavba kanalizace - rekonstrukce kanalizace - přečerpávací stanice - výstavba plynovodu, plynovod - přípojky plynovodu - vnitřní plynovod - STL plynovod - meliorační práce - meliorace. Tvorba krajiny: - ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Projektování elektrických zařízení

Nabízím tyto služby: - hodinový manžel - úklidové - instalatérské - malířské - pokrývačské

ElektroServis - elektroinstalační práce - montáž hromosvodů - montáže zabezpečovacích systémů - výškové práce.

Zámečnictví, zakázková kovovýroba: - vrata, brány, mříže - schodiště, zábradlí - ocelové konstrukce - kovoobrábění.

Práce: - topenářské - montáž podlahového vytápění, ústřední topení - vodoinstalace - tepelná čerpadla.

Montáže, demontáže lehkých střešních krytin. Údržba střešního štítu, okapových systémů a jiných klempířských prvků.

Společnost Besta - Z a.s. Otrokovice působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé České republice. Mezi realizované zakázky patří: - ocelové konstrukce stropního podhledu, střechy - ocelové podesty - realizace ocelového skeletu a sendvičového opláštění. - realizace vlastní výrobní haly - montáž zásobníku sypkých hmot - ...

Provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů, domů - výstavba rodinných domů - inženýrské sítě - zednické práce - izolační práce.

Práce: - malířské - rekonstrukce bytových jader - tesařské.

Kompletní služby v oblasti: - vodoinstalace - solárních panelů - ústředního vytápění - kotlů pro topení.

Společnost Mandsanie, s.r.o. je stavební firmou zabývající se výhradně monolitickými konstrukcemi. Do našeho portfolia služeb patří opěrné zdi, stropy, betonové ploty, schody, pohledové stěny, základové desky či zahradní zídky. Naleznete nás na adrese Práčata 587/31, Brno - Bosonohy. Stavební činnost, realizace: - svislé a vodorovné atypické ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - montáž střešních oken.

Natěračské práce - průmyslové lakování - mokré lakování elektrostatikou Potisk nábytkových dvířek a lakování skla.

Podlahářské práce, podlahář - pokládka PVC podlah, koberců, vinylových podlah, marmolea - pokládka dřevěných podlah a dřevěných parket.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - obývací stěny - ložnice - schody, dřevěné schodiště.

Dodávka: - přírodní kámen - segmentové obklady - hrubé obklady - zdivo - dlažba

Stavební firma: - revitalizace zateplení panelových domů - výměna oken - zateplení a rekonstrukce střech - výškové práce - sanace balkonů.

Služby: - plynoinstalace - montáž materiálů - topenářství - tlakové zkoušky kanalizace vzduchem - čištění, monitorování kanalizace Prodej a rozvoz: - plynové spotřebiče - kotle, radiátory - instalační materiál

Vodoinstalatérství -zprostředkování obchodu a služeb

Stavební činnost - hrubá stavba - železobetonové monolitické konstrukce - tesařské práce - betonářské práce.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba, montáž - vjezdové brány posuvné i křídlové - vchodové branky - plotové dílce - dveře a vrata - zábradlí.