František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Společnost Pavel Kavan poskytuje instalatérské, topenářské a sádrokartonářské práce, krbové vložky. Provádíme veškeré instalatérské práce od přípojky vody ke kohoutku a od přípojky druhým směrem, až k napojení na řád veřejné kanalizace. Věnujeme se topenářským prácím v bytových a rodinných domech, veřejných budovách, firmách a státních ...

Autoopravna, servis: -autolakýrnictví -klempířské práce. Instalatérské práce.

Truhlářství, zakázková výroba: -okna a dveře (vnitřní, venkovní) -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek počítačové stoly, psací stoly, kancelářské nábytkové programy -schodiště -nábytek z masivu -vestavné skříně, skříň, věšákové stěny -ložnice postele, válendy, šatní skříně -zahradní nábytek, terasy, pergoly -zahradní domky.

Montáž, oprava, revize: - elektromontážní práce - elektroinstalace - elektrická zařízení.

Firma Jan Augustin se sídlem ve Vyškově nabízí kompletní obkladačské práce. V rámci své činnosti provádí obklady všech typů. Obkládá malé mozaiky 1x1 cm i velké formáty až do velikosti 3 nebo 2 m x 1 nebo 6 m. Současně se zabývá také výrobou umyvadel, pracovních desek a kuchyní. Působí především v okrese Vyškov.

Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Firma se zabývá návrhem y výrobou interiérového nábytku. Nábytek vyrábí z lamina i masivu.

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.

Firma Petr Reichrnbach se sídlem v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji nabízí instalaci a servis televizních a satelitních antén, montáž a revize elektrických zařízení a opravy elektoniky. Provádíme také úpravu společných televizních antén STA pro přechod z DVB-T na DVB-T2. Naše činnost: - elektroinstalační práce - montáže antén - anténní ...

Podlahové centrum. Prodej, pokládka, montáž, lepení: - vinylové podlahy - dveře - plovoucí podlahy - laminát, dřevo - korek podlahový a obkladový - vyrovnávky a pokládka dřevotřísky - koberce - PVC. Podlahářské práce. Sídlo firmy: - Komorní Lhotka 146, p. Hnojník.

Práce: - pokládka krajnic - mobilní drcení - mobilní třídění - zemní práce a terénní úpravy - opravy motorových vozidel. Služby: - autodoprava - přeprava podvalníkem do 24t - zimní údržba komunikací Zemní práce NOVOTNÝ 861S (čelní nakladač): - pneumatické kladivo - CAT 307 B (pásový otočný bagr) - CAT 428 C ...

Strojírenská, zámečnická výroba a výroba svařovaných ocelových konstrukcí.

Společnost INFOHOME s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem ve světě stavebnictví. Specializueme se na provádění staveb, jejich změny a odstraňování, hydroizolaci staveb a spodních staveb, provádění rozpočtů stavebních činností a posuzování staveb. S INFOHOME s.r.o. můžete očekávat, že každý váš projekt bude proveden s maximální pečlivostí a ...

David Pokorný se zabývá pokládkou vinylových a laminátových podlah, montážemi obložkových zárubní, provádí malířské práce v interiérech.

Společnost Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí veškeré malířské i natěračské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádíme protipožární nátěry stavebních, ocelových konstrukcí, vysokotlaké stříkání technikou airless. Dále obytné kontejnery - nátěry, malby, tapetování, malování bytů, kanceláří, administrativních i výrobních prostor - dekorativní ...

Řemeslo, služby: -malířství -natěračství

Řemeslo, práce: -instalatér. Vodoinstalace.

Geodetická kancelář, zeměměřická firma, služby, poradenství: -zaměřování staveb a pozemků-rodinné domy, garáže, haly, chaty, hospodářské a administrativní budovy -vytyčování hranic pozemků -zaměření skutečného provedení inženýrských sítí-vodovody, plynovody, kanalizace, telefony, kabely, sloupy -mapové podklady pro projekty (polohopisné a ...

Montáž, oprava, revize: - elektroinstalace (rodinné domy, byty) - elektromontáže.

Řemeslo, stavební práce: -zámečnictví -zednictví.

Stavební firma Tomáš Viktorini s.r.o. vám zajistí rekonstrukci bytů a nebytových prostor, ale také přestavbu bytového jádra. Dalším zaměřením jsou realizace koupelen na klíč, půdní vestavby, montáž sádrokartonu, ale také obklady a dlažby z přírodního kamene. Veškeré zakázky realizují převážně v Praze a blízkém okolí.

Stavební firma Zipp s.r.o. Brno se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí, dodávkou staveb na klíč - realizuje generální dodávky a rekonstrukce administrativních budov a průmyslových hal.

Výroba nábytku, zakázková výroba nábytku, vestavěné skříně, nábytek Znojemsko, Třebíč: -obývací stěny -ložnice -vyklápěcí postele -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -počítačové kouty -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -vše včetně armatur a elektrospotřebičů. Podle potřeby montáž a doprava zajištěna.

Firma Tomáš Hříbek stříkaná izolace z Dyjákoviček u Znojma Vám zajistí izolace stropů, podkroví, střech, stěn, stropů, ale i v mnoha dalších oblastech. Stříkaná izolace poskytne tepelnou i zvukovou izolaci. pro práci používáme tepelně izolační systém TOGO - je to dvoukomponentní, strojově zpracovávaná polyuretanová pěna (na vodní ...