DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Činnost - instalatérské práce - voda - topení - plyn - rekonstrukce koupelen.

Výroba, kovovýroba: - vjezdové brány, vrata - posuvné brány - zakázkové zámečnické práce. Montáž: - garážová vrata Hörmann.

Naše společnost nabízí kompletní služby v oblasti vzduchotechniky, projekce, dodávky, instalace a oživování celků vzduchotechniky. Kompletní servis a údržba. Dále provádíme montáže vícevrstvých komínů, pokládku plechových střech, plechové střechy, klempířské práce. Na výrobky od firmy Jeremias poskytujeme záruku 25 let. Jako doplněk k naší ...

Práce: - obkladačské - rekonstrukce bytových interierů - aplikace dekorativních stěrek.

Práce: - montáž sádrokartonu - montáž sádrokartonových, minerálních podhledů.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - montáž sádrokartonu.

Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - stoly, židle - ložnice - pergoly, altány

Služby: - hodinový manžel - stěhování - montáž kuchyňských linek a nábytku - stavební a řemeslné práce

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize Dodávka, montáž: - dveře bezpečnostní, protipožární, interiové - mříže - měřiče tepla a vodoměry

Práce, řemeslo: - truhlářství - tesařství

Projekování, projekce, montáže, dodávka: -vzduchotechnika, klimatizace: -bytová, průmyslová. Zastoupení JANKA ENGINEERING s.r.o. pro Jižní Moravu.

-Projektování elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Provozování ...

Stavební práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - obkladačské a zednické práce.

Práce, služby: - zedník, zednické - betonářské - omítky - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelen

Práce, služby: - elektroinstalace - montáž hromosvodů - centrální vysavače

Stavební a realitní činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - zednické práce - podlahářské práce - prodej a pronájem nemovitostí.

Práce: - zedník, zednictví - strojní omítky - zateplování fasád - rekonstrukce koupelen - izolace

Služby: - hydroizolace - klempířství Prodej, půjčovna, pronájem: - svářecí technika

Stavební činnost - přestavby a rekonstrukce domů a bytů - bourací práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - pokládka dlaždic - voda, topení, plyn.