ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Práce: - obkladačské - dlaždičské - zednické.

Zámečnictví, zakázková kovovýroba. Výroba, prodej, e-shop - vrata, ploty, brány.

Studnařství. Vrtání studní. Zemní práce.

Geodetická a projekční činnost - projektování pozemkových úprav - vyhotovení geometrických plánů.

Stavební činnost, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - zednické práce - sanace - obkladačské práce - sádrokartonářské práce

Provádíme široké spektrum malířských a natěračských prací, při kterých používáme kvalitní nátěrové hmoty a materiály těch nejlepších výrobců. Nabízíme profesionální malířské práce, malování bytů, průmyslových hal, kanceláří a domů. Naší malíři pokojů a natěrači nabízí veškerou konzultaci malířských a natěračských prací

Práce: - zednické - montáž sádrokatornu - instalatérské - elektrikářské.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokatronu.

Činnost: - výkopové práce - terénní úpravy

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - hrubé stavby - zemní práce - zámková dlažba - domovní kanalizace a čistírny odpadních vod

Práce: - pokrývačské, tesařské a klempířské

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - zateplování - zednické práce - půdní vestavby - zemní práce.

Služby: - výškové práce - periodické prohlídky revize osobních ochraných pracovních prostředků proti pádu z výšky - školení. Lezecká stěna. Prodej, půjčovna, pronájem: - výstroj pro horolezectví a sportovní lezení

Práce, řemeslo: - kamenictví - kameník

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - LED osvětlení - zabezpečovací systémy. Činnost - elektroinstalace.

Sklenářství: - řezání všech typů běžných skel (skla s bezpečnostní folií či drátěnou vložkou) - výroba bezpečnostního kaleného skla - Izolační dvojskla - pískování - výroba a montáže zrcadel - výroba akvárií a terárií - broušení, vrtání, fazetování, gravírování - žáruvzdorná a protipožární skla atd.

SZA-STAV, s.r.o. - provádění staveb: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - fasády - obklady a dlažby - půdní vestavby - přestavby bytových jader - vyměřování objektů - oplocení objektů - autodoprava nákladní - zemní práce - školící centrum.

Činnost - elektroinstalace - elektromontáže - elektronické zabezpečovací systémy - hromosvody - kamerové systémy.

Truhlářství, výroba: - postele - skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře, okna

Kamenictví: - pomníky včetně pomníků pro zvířata - jednohroby a dvojhroby - urnové pomníky - krycí desky - pomníkové doplňky.