DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma: - zpevněné plochy - základové desky - bourací práce - výkopové práce - terénní úpravy - inženýrské přípojky - drenáže, vsadky - čištění příkopů, potoků

Práce: - klempířské - pokrývačské - výškové z lana. Dodávka: - řezivo - střešní latě.

Stala se Vám nepříjemná nehoda a potřebujete zasklít okno, výlohu apod.? Nebo jen sháníte odborníky na sklo? Provádíme veškeré sklenářské práce. Nabízíme zasklívání oken, výloh, portálu, izolačních skel. Provádíme broušení + fazety. Nabízíme různé druhy skla - zrcadla, ornamentní skla, bezpečnostní skla, kalená skla, žáruvzdorná skla, barevná ...

- hydroizolace staveb - izolace pod keramickým obkladem - sanace zdiva historických objektů - lité průmyslové podlahy - izolace plochých střech

Činnost - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavby na klíč - podlahářské práce - pokrývačské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Truhlářství. Výroba - nábytek na zakázku - kuchyně - ložnice - skříně.

Stavební činnost - zemní práce - demoliční práce - výstavba a odbahňování rybníků - úpravy a revitalizace toků. Nákladní doprava - přeprava dřeva.

Půjčovna podlahových brusek - podlahové a ruční brusky. Služby - malířské a natěračské práce - lakování a nátěry oken a dveří - tmelení podlah.

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - mobilní prodejny - vybavením interiérů prodejen

Práce: - zemní - demoliční.

- Geologická laboratoř - Sanace zemin a horninového prostředí - Úpravnické technologie a těžba - Laboratorní služby pro mineralogii a petrografii - Výroba výbrusů a rozbory hornin - Geotechnika (inženýrská geologie) a hydrogeologie - Měření radonu (Rn) - stanovení radonového indexu pozemku - Geologický a hydrogeologický vrtný průzkum - ...

Stavební firma. Výstavba: -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace, sanace a opravy budov -projekční práce, zejména pro Zelenou úsporám -střešní nástavby -izolace staveb, zateplování objektů -odborné bourání objektů -inženýrské sítě včetně zemních prací. -autorizovaná osoba, certif.jakosti ISO

Činnost - malířské, lakyrnické a dekorační práce.

Podlahářství, montáž, vzoková prodejna: - masivní podlahy - laminátové podlahy - interiérové dveře - terasové rošty, prkna.

Činnost, práce: - zedník, zednictví - rodinné domy - koupelny

Česká firma s vlastní výrobnou nábytku a kovovýrobou v Indonésii a více než dvacetiletou historií v tomto oboru, specializovaná na výrobu nábytku, dveří a podlahových krytin z masivu.

Zednictví: - zdění, obklady z lícových cihel - lícové zdivo.

Činnost: - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti, montáže, instalace.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku, kuchyňských linek.

Realizace, pokládka: - lité anhydritové podlahy.