Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Firma Střechy Hrbek se sídlem v Moravské Nové Vsi je specialistou na klempířské, pokrývačské a montážní práce. S heslem „Když dělat, tak jednou a pořádně, než víckrát a špatně“, se firma zaměřuje na kvalitu a dlouhodobou spokojenost zákazníků. Co nabízí Střechy Hrbek? - Klempířské práce: Včetně dodávky materiálu jako je titan, zinek, měď, ...

Truhlářství, truhlářské práce.

Truhlářství. Dřevovýroba, stolařství, kuchyňské studio, zakázková výroba na míru, prodej: -nábytku, nábytek -interiéry -obklady -dveře, dveří -schody, schodiště -regály -vybavení interiérů -terasy -lakování.

Elektroservis. Elektroinstalace.

Elektroinstalace a opravy elektrických strojů

Zakázkové truhlářství. Výroba produktů z masivu. Výroba z lamino třískových desek. Dveře, brány, schodiště, dřevo domky, altány Pergoly. Výroba z polymerního kamene-corian, montelli.

Prodej, dodávka, montáž: -kovové hliníkové a ocelové podhledy a obklady budov -provětrávané fasády ALUCOBOND FORMAL -sádrokartony -minerální podhledy.

Instal Hanousek s.r.o. se zaměřuje na prodej topenářského a instalatérského materiálu, na elektroinstalační práce a realizaci koupelen.

Firma AH podlahy realizuje pokládku litých, betonových a průmyslových podlah. Dodává vsypové a samonivelační podlahy, na které aplikuje strojní hlazení povrchu nebo protiskluzové zdrsnění kartáčováním. Provádí řezání a tmelení dilatačních spár, opravy a sanace betonových podlah.

Zajišťujeme a realizujeme lité podlahy. Pokládáme průmyslové podlahy pro vysokou zátěž a namáhavost, vhodné pro sklady, dílny, rampy, výrobní prostory a schody. Podlahy jsou vhodné do prostorů s rizikem úniku olejnatých a jiných znečišťujících látek, Dále Nabízíme barevné epoxidové i lité podlahové stěrky a nátěry pro garáže, dílny, sklady či ...

Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -hutnění vibračním válcem -čištění příkopů.

Firma Jan Stehlík s.r.o. zajišťuje zemní práce.

Společnost eGspol s.r.o. provozuje apartmány Korzo Lipno: - studiové, rodinné, mezonety, exkluzivní Dále zabezpečují zemní práce strojem JCB 4CX a vyrábí hasičské moduly.

Rekonstrukce a opravy krovů a rekonstrukce střech. Provádíme pokládků střešních krytin, hydroizolace, čištění střešních krytin, svodů a žlabů. Klempířské práce.

Společnost BETONOVÉ ploty JMK s.r.o. postaví plot zpravidla do měsíce od potvrzení objednávky, konzultace zdarma přímo na místě budoucího plotu. Navrhneme a doporučíme design a typ desek. Profesionálně postavíme. Betonové ploty jsou praktické, postarají se o dostatek soukromí a zajistí bezpečí.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Jiří Stőhr se zabývá podlahářskými pracemi, realizuje různé druhy podlah, jako jsou dřevěné, korkové, linoleum, PVC, vinylové a SPC.

POZEMNÍ STAVBY s.r.o. se zaměřují na projektování a realizaci staveb.

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty? Firma Bohuslav Cink je tu pro vás! S více než 30 lety zkušeností a sídlem v malebném Horním Třešňovci, jsme odborníci na veškeré stavební práce. Ať už potřebujete konstrukci domu, nebo jen drobné opravy, naše firma zaručuje kvalitu a spolehlivost. Naše služby zahrnují: - Kompletní ...

Zednictví, zateplování fasád a fasádní omítky.