Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Služby: - studnařské práce - vrtání studní - vyhledávání pramenů - průzkumné vrty

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a domů - zednické práce - obkladačské práce - výškové práce. Pronájem lešení.

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.

Činnost: - kovovýroba - svařování - zámečnictví - kovoobrábění

Činnost: - výškové práce za pomoci horolezecké techniky.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Zámečnická výroba: - z nerezu a klasické oceli. Výroba: - zábradlí, mříže, přístřešky - stavební konstrukce - posuvné brány s pohonem - balkony - ocelové terasy, ocelové schodiště - hydraulické nádrže - výroba na přání zákazníka.

Zámečnictví, kovovýroba: - schodiště, zábradlí (nerez, ocel) - kovaná zábradlí - balkony - mříže, ploty, brány - výstavní expozice.

Provádí: -montáž sádrokartonu -minerální podhledy -půdní vestavby -sádrokartonové podhledy -sádrokartonové příčky -bezpečnostní příčky -předsazené stěny -akustické systémy -protipožární systémy.

Strojírenská výroba: - frézování, soustružení, vrtání - broušení - přesné vyvrtávání - zámečnické práce.

Společnost Finex Technology s.r.o. je specialistou na chemické čištění topných, chladicích a technologických soustav bez nutnosti demontáže. www.finextechnology.cz

Práce: - zedník, zednické - malířské, natěračské - obkladačské a dlaždičské - sádrokartonářské

Činnost - dopravní stavby - výstavba trubních vedení - elektromontážní práce, elektroinstalace - zemní práce. Velkoobchod - ocelové potrubí.

Práce: - instalatérské - topenářské - vodoinstalace.

Práce: - malířské - kamenné obklady, dlažby - pokládka zámkové dlažby.

Práce: - malířské, lakýrnické - štukování.

Truhlářství. Výroba - dveře - schodiště - kuchyně - vestavné skříně.

Stavební činnost - pomocné a přípravné práce pro stavby - ruční výkopové práce - dlaždičské práce, pokládka žulových a mramorových kostek.

Práce: - instalatérské - topenářské. Prodej: - topenářský, instalatérský materiá - pákové, kohoutkové baterie, armatury, ventily - sanitární keramika - ohřívače vody.