DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnictví. Zakázková kovovýroba.

Truhlářství, zakázková výroba: - kuchyně - skříně - obývací pokoje, pracovny.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - zateplování plochých střech - opravy střech, krovů.

Zateplení budov. Tepelné izolace. Nátěry fasád. Sádrokartonářské práce. Minerální podhledy. Akustické podhledy a obklady Plastová okna.

Spolehlivé dodávky tepla a chladu, topenářské a instalatérské práce, správa, provoz, výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic.

Práce: - zemní, výkopové strojem Zeppelin ZRH14 - autodoprava.

Stavební činnost - stavby domů na klíč - rekonstrukce budov - sanační práce - elektroinstalace, - topenářské práce - vodoinstalační práce - obklady a dlažby - zakázková výroba masivního nábytku.

Práce: -sklenářské, sklenářství -rámování: -obrazy, puzzle, atd. Montáž: -izolační dvojskla. Služby: -řezání skel, drátoskel, zrcadel -zasklívání oken, okna, dveří, dveře, výlohy i u zákazníka -prodej a montáž bezpečnostních skel.

Zámečnictví, zámečnické práce: - schodiště, zábradlí - ocelové konstrukce - vrtání, broušení, ohýbání plechů - svářečské práce.

Stavební činnost - bytová výstavba, domy na klíč - zateplování staveb - hrubá stavba.

Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Stavební firma, zednictví: - zednické práce - montáž sádrokartonu - rekonstrukce bytových jader, rodinných domů, staveb - obklady, dlažby.

Kamenické práce, zpracování kamene: - kamenné obklady, dlažby - pomníky - zahradní architektura - broušení kamene.

Práce: - podlahářské - pokládka veškerých podlahových krytin - renovace parket.

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obklady, dlažby - provádění suchých staveb.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - dřevěná schodiště - pergoly.

Kovovýroba Provádíme práce: - zámečnické, svářečské, kovoobráběcí - ohýbání trubek a kovových profilů.

Práce: - zednické - obkladačské, dlaždičské - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - montáž sádrokartonu - zateplování fasád.

Stavební práce: - anhydritové podlahy - základové desky - drátkobetony - hydroizolace staveb.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Divize dopravy. Služby: -nákladní autodoprava. -doprava sklápěcími vozy LIAZ. -jeřábnické práce do 16 tun.

Firma Jiří Štěpánek nabízí veškeré instalatérské práce. Realizujeme rozvody vody, plynu, topení i odpadů. Provádíme dodávku a montáž solárních systémů, tepelných čerpadel, plynových i elektrických kotlů. Sídlíme v obci Černava, okres Karlovy Vary. Práce, montáž: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - rozvody vody, plynu, ...

Čištění, opravy, vložkování - komínyzprávy dle vyhlášky 91/2010 - revizní zprávy - odborná způsobilost