Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce, služby: - malířské - podlahářské - sestavování nábytku - údržba zahrad - hodinový manžel.

Práce: - malířské - natěračské - protipožární nátěry.

Činnost, práce: - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen - práce topenářské, vodoinstalační, plynařské - malířské - truhlářské - podlahářské

Stavební společnost zabývající se stavební činnosti

Práce: -stavební (komplexní dodávka staveb na klíč) -rekonstrukce staveb. Práce: -zámečnické -truhlářské -klempířské -elektroinstalační. Doprava: -nákladní, PV3S-sklápěč, LIAZ-valník s rukou a vlekem. Zemní práce: -UNC 061, buldobagr Bělorus.

Služby: - zakládání staveb - stavební činnost - zajištění stavebních jam a svahů - sanace - inženýrsko-geologický průzkum - projekční činnost Strojírenská výroba: - lanové kotvy - mikropiloty - vrtné nářadí - součásti pro pilotové soupravy - ocelové konstrukce

Činnost: - zámečnictví

Služby, práce: - kominík - kominictví

Stavební firma. Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Zateplovací práce: - zateplení střechy - zateplení fasády - zateplování stropu, podlahy. Pokládka: - keramické dlažby, zámecké dlažby - plovoucích podlah. Působnost nejen ve Zlínském kraji, ale po celé České republice.

Činnost - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - pokrývačské práce - opravy krovů - montáž střešních oken.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně - obývací stěny - postele - kancelářský nábytek

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Stavební činnost: - rekonstrukce, revitalizace budov - fasády - zateplování fasád.

Truhlářství, výroba: - vestavěné skříně - kuchyňské linky.

Práce: - pokrývačské - opravy, rekonstrukce střech - montáž střešních oken - hydroizolace teras, plochých střech.

Stavební práce: - půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader, koupelen - foukaná izolace - zednické práce.

Služby: - vyhledávání a průzkum ložisek zlata, průmyslových těžkých minerálů, drahých kamenů a diamantů, uhlí a dalších surovin ve všech teritoriích světa - specializace na subsaharskou Afriku

Práce diamantovou technikou: - technologické prostupy (32 - 350 mm) - kotvení sloupů ocelových konstrukcí (18 - 42 mm) - stahování budov, kamenných mostů. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, zateplování budov - zemní práce - demolice.

Práce: - zednické - obkladačské - dlaždičské - zateplování fasád.

Činnost, práce: - strojní omítky - strojní omítání - stříkané omítky