Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost - rekonstrukce bytů - podlahářské práce - malířské práce - čištění koberců.

Truhlářství, výroba: - kuchyńská nábytek - schodiště - interiérové dveře.

Stavební firma: - stavební práce - rekonstrukce - zateplování budov - pokrývačské, klempířské práce - instalatérské práce - hodinový manžel.

Práce: - izolace, hydroizolace - střechy, základové desky, balkony, terasy, jezírka - klempířské práce

Služby: - izolace a zateplení střech - izolace teras a balkonů - izolace jezírek - klempířské práce

Společnost ELPREMONT elektromontáže s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblastech silnoproudé elektroenergetiky, veřejného osvětlení, elektroinstalací, fotovoltaických elektráren, zemních prací, dodávek staveb, autodopravy, práce montážní plošinou a dalších činnostech spojených s těmito obory. Hlavním cílem společnosti je ...

Činnost: - výstavba, opravy, revize fotovoltaických elektráren (FVE) - montáž tepelných čerpadel - inteligentní domy - elektrikářské práce.

Firma Josef Záruba provádí veškeré elektroinstalační práce. Realizujeme domovní, bytové a průmyslové elektrické rozvody, zajistíme montáž počítačových sítí i zabezpečovacích systémů. Sídlíme v obci Hajany, okres Brno - venkov. Naše činnost: - elektroinstalační práce - bytové, domovní elektroinstalace - průmyslové elektroinstalace - ...

Stavební činnost - pozemní stavby - dopravní stavby - inženýrské sítě - zemní práce - demolice - stavební dozor.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře, okna Prodej: - palivové a krbové dřevo, dříví

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské Prodej, montáž: - plynové kotle

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pěstitelské pálení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a zpracování skla -Výroba strojů a zařízení -Stavba a výroba plavidel -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, ...

Služby: - elektroinstalace - revize - projekce

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Stavební činnost - zednické práce - sádrokartonářské práce - renovace interiérů.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - rekonstrukce koupelen - omítky - obklady, dlažby - sádrokartony

Stavební činnost: - zateplování - stavby na klíč - rekonstrukce - hrubá stavba - fasády

Realizace, rekonstrukce: - střechy na míru - ploché, šikmé, zelené střechy - střešní pláště - střechy pro rodinné domy, průmyslové stavby - hydroizolace a zateplení střech. Tesařské, klempířské, pokrývačské, izolatérské práce.

Stavební firma: - zemní a bourací práce - výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků, parkovišť - inženýrské sítě - kovovýroba - servis a opravy stavebních strojů - těžba a prodej písku, štěrkodrti a zeminy - recyklační dvůr

Stavební práce: -renovace -dodatečné izolace objektů -plynoinstalace -vodoinstalace Prodej, maloobchod: -stavební materiál.

Činnost: - obkladač - obkladačské práce