Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Výstavba: - nízkoenergetické a pasivní dřevostavby Služby: - foukaná izolace

Činnost - pokrývačské práce - tesařské práce.

Prodej, pokládka: - parketové vlysy, parkety - plovoucí dřevěné, laminátové podlahy - dřevěné masivní podlahy - marmoleum - vinylové podlahy.

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Činnost: - zednické práce - zateplování - omítky - obklady, dlažby

Realizace, pokládka: - betonové podlahy - betonové potěry.

Práce, řemeslo: - zedník - obklady, dlažby - sádrokarton - kvelbení sklepů

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - kopání základů, bazénů - základové desky - oplocení - zednické práce - demolice. Autoservis: - mechanické práce - karosářské práce - svařování autoplastů.

Nákladní autodoprava: - nákladní vozy zn. Tatra - doprava sypkých materiálů - odvoz stavební suti - vývoz fekálií, lapolů. Práce: - zemní, výkopové - práce bagrem.

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské

Stavební činnost - rekonstrukce a realizace staveb - zemní a výkopové práce - zateplování.

Služby: - kovovýroba - zámečnické práce - svářečské práce - výroba zábradlí a produktů pro gastronomii a zdravotnictví, jako jsou stoly, regály a vozíky.

Naše stavební firma Kočínec se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč. Rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, nebytových prostor, koupelen a rekreačních chalup. Půdní vestavby, přístavby, podsklepení, garáže, zámkové dlažby. Bourací a výkopové práce, úpravu terénu, odvoz suti, zeminy a dalšího odpadu. Kvalita práce je prvořadá a ta je podmíněna ...

Zpracování plechu, pálení laserem, kovovýroba, zámečnická výroba, CNC ohraňování, svařování, zinkování.

Výroba: - nástroje a nářadí - stroje a zařízení pro všeobecné účely. Povrchová úprava a zušlechťování kovů. Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Zpracování gumárenských směsí. recepce@sticz.cz tel: vymazat +420 554 625 459 dodat: +420 554 684 011

Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky, ale také pro zámořskou a leteckou přepravu. Mezi přepravními obaly najdete také rámové bedny vyplněné vodě-odolnou překližkou nebo jiným materiálem. Naše firma dodává své ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Stavební činnost - hrubá stavba - stropní konstrukce - obkladačské práce - zateplování - hydroizolace.

Elektromontáže, elektromontážní práce - elektroinstalace - montáže elektrokotlů, osvětlení - revize, opravy a montáže hromosvodů.

Společnost VOUT, s.r.o. se zabývá ekologickým poradenstvím. Svým klientům nabízí kompletní konzultační a poradenskou činnost v oblasti životního prostředí. Mezi služby, které naše společnost poskytuje patří příprava na certifikaci systémů QMS, EMS a OHSAS (BOZP), odběry vzorků odpadů a odpadních vod, odstraňování ekologických zátěží, sanační práce ...

Stavební práce: - zednické - sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské.

Práce, řemeslo: - umělecké truhlářství - restaurování Výroba: - nábytek z masivu - repliky historického nábytku