ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Prodej, oprava, servis: - čerpadla - balící stroje - pneumatické ventily - speciální elektronika, měřící přístroje Služby: - elektroinstalace

Truhlářství: - zakázkovou výrobu nábytku.

Instalatérské a topenářské práce - montáže, opravy, rekonstrukce, servis vodovodů, kanalizací, topení - výměny vodoměrů, bojlerů, van, sp.koutů, umyvadel, baterií, radiátorů, čerpadel, kotlů - podlahové topení.

Činnost: - zemní práce - ruční pokládka tvarovek v různých skladbách a barevných vzorech - pokládka kamenných a keramických dlažeb - stavby plotů z kamene a prefabrikovaných dílů - stavby opěrných zdí z kamene a prefabrikovaných dílů

Práce: - klempířské - pokrývačské

Činnost: - zámečnictví - kovovýroba

Výškové práce: - veškeré práce ve výškách provedené horolezeckou a speleologickou technikou.

Práce: - zámečnické - nástrojářské - kovoobráběčské.

Truhlářství. Stolařství. Nábytek z masivu: -ložnice z masivu -postele z masivu -postele z lamina -dětský nabytek Výroba, prodej: -nábytek, nábytku: -kancelářský -bytový -doplňkový -sektorový Vybavení zakazková výroba: -interiéry -banky -hotely -ubytovny -administrativní centra.

Truhlářství, podlahářství.

Zednictví a izolatérství - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce rodinných domů - zednické práce - obkladačské práce - zateplování fasád.

Společnost ELLI Montáže a revize elektrických zařízení, spol. s.r.o. Lišov realizuje elektrické instalace a silnoproudé rozvody, dále se zabývá výrobou rozvaděčů NN. Působíme na celém území České republiky, montáže vykonáváme také na Slovensku, v Německu a jinde v Evropě. Provádíme elektromontážní práce na průmyslových stavbách i rodinných ...

Práce: - elektroinstalace - montáže hromosvodů - revize elektroinstalací, hromosvodů - datové sítě.

Zámečnictví, nástrojářství. Sériovou a zakázkovou zámečnickou výrobou.

Výroba, prodej - nábytek na míru - kuchyně - kancelářský nábytek.

Stolařství: - zakázková výroba nábytku.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské, plynoinstalační - svářečské - jádrové vrtání

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce a revize elektrických zařízení. Dodáme Vám kompletní řešení v oblasti elektro a elektřiny pro vaši stavbu nebo rekonstrukci.

Činnost: - vnitřní i vnější strojní omítky - anhydritové lité podlahy - zateplení fasád - rekonstrukce

Provádíme: - pokrývačské, tesařské a klempířské práce - kompletní realizace plochých střech včetně tepelné izolace - izolace teras pochůzí fólií PVC - bazény, nádrže a zahradní jezírka z PVC fólií - izolace staveb proti tlakové vodě a radonu.

Činnost: - zemní práce - terénní úpravy - skrývky zeminy. Autodoprava: - dovoz písku, kamene - přeprava strojů na podvalníku. Jeřábnické práce.