ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - půdní vestavby - fasády, omítky, strojí omítky - zateplování fasád.

Projekční činnost v oblasti elektroinstalace.

Činnost - soustružení dřeva. Výroba - soustružené díly k nábytku - balustry a balustrády - dřevěné sloupy, sloupky do zábradlí - šprušle - úchytky - paličky.

Činnost - práce z kamene - pokládka kamene, kamené zdivo, kamenná dlažba.

Práce: - elektromontáže - průmyslové, bytové, slaboproudé elektroinstalace - revize elektro - revize hromosvodů.

Jeřábnické práce: - autojeřáby Liebherr 1030, Liebherr 1100 - nákladní autodoprava.

Práce: - malířské - natěračské

Činnost: - výroba a montáž vzduchotechnického zařízení a čistých prostorů

Práce, řemeslo: - truhlář - truhlářství

Vývoj, výroba, prodej, servis, poradenství -svítidla: -technická, průmyslová, zářivková, výbojková, osvětlovací soustavy veřejného osvětlení -nouzové osvětlení, osvětlovací tělesa -interiérová svítidla -uliční svítidla, pro veřejné osvětlení, pouliční -kompletní projekt osvětlení včetně světelně-technického výpočtu ...

Firma Lubomír Dryje - Kovotop provádí kompletní instalatérské práce. Zajišťujeme veškeré služby v oblasti voda, topení, plyn, dále revize a čistění kanalizací či jádrové vrtání. Zabezpečíme Vám montáže a opravy rozvodů užítkové i pitné vody včetně instalace sanitárního vybavení. Zabýváme se také výstavou domovních i průmyslových kotelen, opravou ...

Montáž a opravy elektrických zařízení Instalace a opravy bytových a domovních rozvodů Poruchová služba NONSTOP

Práce: - pokrývačské - klempířské - výškové práce - natěračské - zednické.

Podlahářství: - podlahářské práce.

Činnost: - zemní, výkopové práce - demolice - výstavba, odbahnění rybníků - nákladní autodoprava. Prodej: - písek, štěrk.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dřevěná okna, dveře, schody - pergoly.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - sádrokartonářské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - opravy střech - montáž střešních oken.

Truhlářství, výroba: - dřevěná schodiště, zábradlí.