DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Oprava, servis, montáž: - plynové kotle - kondenzační kotle - elektrokotle

Práce: - tesařské - pokrývačské - truhlářské.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - zateplování - fasády, vnitřní omítky - sádrokartony - malířské, natěračské práce - ploty, terasy.

Firma TPodlahy - Petr Tomášek provádí odbornou pokládku veškerých podlahových krytin. Dodáváme a montujeme plovoucí podlahy, parkety, koberce, PVC i moderní krytiny jako je vinyl či marmoleum. Mezi naše činnosti patří rovněž renovace, broušení parket a nově i hloubkové čištění velmi znečištěných dřevěných podlah. Sídlíme v obci Jeřice, nedaleko ...

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - repliky původnícho oken a dveří

Činnost: - zemní práce traktorbagrem - demolice. Zámečnická výroba: - vrata, mříže, schody, oplocení - výroba lžic pro všechny velikosti bagrů.

Zakázkové truhlářství: - nábytek - kuchyně - skříně - pergoly, garážová stání.

Práce: - zámečnictví - kovovýroba - schodiště, zábradlí, mříže

Práce: - zemní, výkopové - čištění rybníků - práce bagrem.

Výroba - jímky - septiky. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce. Opravy, servis, montáž - sanita, armatury, pračky, myčky, boiilery.

Stavební činnost: - výstavby a rekonstrukce polních a lesních cest - úpravy a údržby vodních toků - rekonstrukce a výstavby vodních ploch - stavby a opravy kanalizací - demolice, zemní práce - autodoprava

Činnost - uměleckořemeslné malířské práce - pozlacovačské práce.

Práce, řemeslo: - truhlář

Práce: - malířské - natěračské - akrylátové, silikonové i silikátové fasády

Truhlářství. Výroba - zahradní nábytek - okna, dveře - schodiště - kuchyně - nábytek.

Práce: - jeřábnické - autojeřábnické - výkopy

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - schodiště - pergoly, zahradní domky.

Činnost: - sádrokartonářské práce - suchá výstavba - půdní vestavby - sádrokartonové podhledy

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -stavební materiály, stavebniny: -betonové výrobky a zahradní architektura -difuzní a porotěsné folie -hydroizolace -kanalizace -komíny, krytiny -obklady, dlažby -pletiva a ocelové výrobky -pojiva -sádrokartony -zateplovací systémy a maltové směsi -stavební ...