Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Truhlářství. Výroba - dveře - nábytek z masivu - pergoly - zahradní domky.

Práce podlahářské: -pokládání podlahových krytin: -koberce, PVC, korek, plovoucí podlahy. Dodávka, montáže: -stropní kazety, -obložení, obklady stěn. Maloobchod, prodej: -zdravotní matrace -bytový textil: -peřiny, přikrývky pro alergiky, přikrývky z ovčího rouna, lanolinu.

Společnost Večeřa - Meliorace, v.o.s. je zkušeným dodavatelem stavebních a zemních prací. Mezi naše činnosti patří provoz a údržba melioračních zařízení v rámci jižní Moravy, výstavba inženýrských sítí, dopravních i vodohospodářských staveb. Sídlíme v Žarošicích. Naše činnost, stavba, výstavba, opravy: - vodohospodářské stavby - liniové ...

Služby: - izolace střech, bazénů i základů proti vodě či radonu.

Stavební činnost: - rekonstrukce, revitalizace - výstavba rodinné domy - dřevostavby - zemní a demoliční práce

Činnost - pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Prodej, e-shop - klempířský materiál - plechy - spojovací materiál - nářadí.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - strojní omítky - zateplování fasád - sanace vlhkého zdiva - ploty.

Hodinový manžel. Malířství. Montáž nábytku. Pokládka, maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Působíme v lokalitě Vsetín, Nový Jičín, Ostrava.

Stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o. provádí kompletní stavební práce. Realizujeme rodinné domy, průmyslové stavby, inženýrské sítě i bourací práce. Působíme především v okrese Uherské Hradiště a Zlín. Stavební firma, výstavba, práce: - rodinné domy - administrativní budovy - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - zateplování fasád ...

Realizace: - lité podlahy - podlahové a epoxidové stěrky - Cemflow Look - litá cementová pěna

Sklenářství: -veškeré sklenářské práce prováděné i u zákazníka -akvária -izolační dvojskla -zrcadlové stěny -broušení -vrtání -bezpečnostní skla CONNEX -fasetování, kalení. Pobočka: -Zahradní 1, Rousínov, 683 01

Služby: - zateplování - malby - tryskání, metalizace - šopování či lakování.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické - tapetářské

Truhlářské práce - restaurování starožitného nábytku - čalounické práce - pasířské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce panelových bytů, bytových jader - montáž sádrokartonu - plovoucí podlahy, obklady, dlažby.

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže