DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Zprostředkování: - pomocné stavební práce.

Služby - geodetické práce - digitalizace grafických předloh.

Činnost - malířské práce - sádrokartonářské práce - drobné stavební práce.

Práce: - rekonstrukce koupelen - pokládka obkladů, dlažeb - zednické práce.

Firma Pavel Kohuš provádí nouzové otevírání aut, bytů, trezorů a provozuje zámečnickou pohotovost. Dále se věnujeme výrobě klíčů, autoklíčů, generálních systémů a rekonstrukci trezorů. Zámečnictví, služby: - nouzové otevírání zámků aut, bytů, trezorů (zabouchnuté dveře, klíče) - nonstop zámečnická pohotovost - opravy zámků - mechanické ...

Truhlářství: - zakázkový výroba nábytku. Podlahářské práce: - pokládka plovoucí podlahy, laminátové a dřevěné podlahy.

Truhlářské práce - interiérový a exteriérový nábytek dle přání zákazníka Truhlářská výroba - interiérový a exteriérový nábytek dle přání zákazníka

Činnost - malířské práce - lakýrnické práce.

Práce: - písmomalířské - malba na fasády - malované štíty, cedule - fóliová grafika - kaligrafické práce (diplomy, přání).

Stavební práce: - vnitřní omítky - zateplení budov.

Služby: - projekční kancelář - vypracování projektové dokumentace plynových zařízení - školení - revize

Truhlářství Zakázková výroba: -nábytek.

Elektroinstalační práce - přípojky nízkého napětí - projektování elektroinstalací - revize - havarijní služba. Provozovna: - adresa: nám. Na Lužinách 157/1, 155 00 Praha 5 - Stodůlky.

Stavební činnost: - občanská výstavba - půdní vestavby - zemní a výkopové práce - zateplení - strojní omítky

Činnost - malířské práce - lakýrnické práce - podlahářské práce.

Řemeslo-elektrikář: -kompletní činnost v oboru elektro -průmyslové elektromontáže vysokého a nízkého napětí, slaboproud -meření a regulace -generální a střední opravy elektrických strojů automatických linek, jeřábů.

Dodávka: - střešní systémy. Provozovna: -Šumperk, Uničovská 52.