ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Instalatérské a plynařské práce - rekonstrukce koupelen - servis plynových spotřebičů - montáž topení, plyn.

Práce: - instalatérské - topenářské - podlahové topení - montáž plynových spotřebičů

Práce: - rizikové kácení stromů - výškové práce.

Kovovýroba, zpracování kovů: -interiéry, exteriéry -hliník, nerez, mosaz, ocel -svařování hliníku, nerezu -pasířství -schodiště -kovové zábradlí, nápisy.

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - inženýrské sítě Další služby: - zemní a výkopové práce - demoliční práce - nákladní autodoprava Realitní činnost.

Stavební činnost - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce a modernizace budov - průmyslové stavby - zateplování, fasády - zemní práce.

Služby - měření a regulace, výstavba kotelen - montáže: slaboproudé rozvody, kamerové systémy - podlahové vytápění. Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce.

Strojírenská výroba: - vývoj a výroba kovotlačitelských přípravků, trnů, nářadí, nástrojů - soustružení - zámečnické práce.

Truhlářství Ex - zakázková výroba nábytku - postele - skříně - komody - dveře.

Truhlářství. - výroba kuchyní, vestavných skříní, schodů, dveří, oken.

Instalatérské a topenářské práce - rozvody studené i teplé vody, kanalizace, topení, podlahového topení.

Společnost EKA - KOMPLET s.r.o. se zabývá komplexním řešením v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby, kovoobrábění. Také disponujeme vlastní autodopravou a autoopravnou. Stavební práce: Rekonstrukce bytů a domů Plzeň - v této oblasti zajišťujeme kompletní služby pro stavbu nebo rekonstrukci domů, kanceláří, výrobních hal apod. ...

Autodoprava - dovoz písků, štěrků, drtí, betonu, dřeva, uhlí - odvoz objemného odpadu, suti. Zemní práce - výkopové práce minibagrem a bagrem od 3, 5 t do 15 t.

Činnost: - opravy a rekonstrukce střech - pokrývačské a klempířské práce

Zednictví - zateplová fasád - sádrokartonářské práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - podlahářské práce - obkladačské práce.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Kominictví - kominické práce - čištění a kontrolu spalinových cest - frézování komínů - vložkování komínů.

Návrh, výroba: - nábytek, interiéry na míru. Výroba: - Areál ZD, Líšťany u Plzně

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - pergoly - altány.

Návrh a realizace zahrad. Květinářství - prodej květin - nám. Osvobození 43, 331 41 Kralovice, tel. 722 021 543 - Stará náves 39, 331 51 Kaznějov, tel. 728 659 437. Další činnost: - zednické práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytů - instalatérské práce.

Práce, řemeslo: - podlahář - podlahářství - pokládka podlahových krytin

Krovy Šmídl - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce.

Zakázková výroba nábytku: - repliky starého nábytku - renovace sterého nábytku. Provozovna: - Žákava 4