ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zakázkové truhlářství, výroba: - nábytek

Činnost - zemní a výkopové práce - výkopy základů - výkopy pro inženýrské sítě.

Práce: - vodoinstalatérské - montáž rozvodů vody, topení - topenářské.

Pokud máte problémy s vlhkým zdivem nebo vnikáním spodních vod do objektu, zapřičiněné špatně provedenou hydroizolací, dožilou hydroizolací nebo její absencí (většinou u historických objektů), tak určitě oceníte naše služby.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -montáž střešních oken.

Střechy Hnát - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov, bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - vnitřní omítky - obkladačské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - rekonstrukce, opravy střech.

Firma Milan Sysr - Nouzové zámečnictví se specializuje na otevírání zabouchnutých či zamčených dveří. Poskytujeme služby nonstop, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně a jsme schopni otevřít také automobil nebo vytáhnout zalomený klíč ze zámku. Působíme v lokalitách Brno a okolí, Vyškov a okolí. Nouzové zámečnictví, služby: - nouzové otevírání aut, ...

Truhlářství - zakázková výroba nábytku - restaurování historického nábytku.

Činnost: - kovářské, zámečnické práce výtvarného charakteru (zábradlí, interiérové prvky) - tepané práce v mědi, tombaku.

Činnost - interiérové lité podlahy.

Práce: - truhlářské - tesařské - pořez kulatiny

Činnost: - truhlářství Prodej: - dřevomateriál - překližky - desky - palubky...atd.

Procházka Elektro - slaboproudé i silnoproudé elektroinstalace - elektroinstalační práce.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader.

Práce: - klempířské - pokrývačské

Činnost: - montáž sádrokartonu - minerální podhledy, tepelné a akustické izolace - půdní vestavby - zednické práce

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - olejové topení.