ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: - zednické práce - montáž sádrokartonu - tepelná izolace - kamenné koberce

Výroba, služby: -přípravné práce pro stavby (bourací práce, výstavba kanalizací a vodovodu, odvodnění pozemků, terénní úpravy.....) -autodoprava vozidly nad 7, 5t.

Truhlářství: - výroba nábytku (kuchyně, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje) - stavební konstrukce (podlahy, schodiště, interiérové a vstupní dveře, garážová stání, pergoly)

Truhlářství, podlahářství Kuchyně na míru Nábytek na míru

Top hromosvody - montáž hromosvodů - výškové práce.

Stavební činnost - zemní práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování budov.

Truhlářství, výroba: - masivní dubový nábytek - dubové stoly, postele.

Práce: - malířské - natěračské

Práce: - zednické - zateplování budov - strojní omítání - obkladačské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce - omítky, fasády - obkladačské práce - sádrokartony - tesařské, klempířské práce.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, administrativních budov, obchodních center - revitalizace panelových domů - zateplování fasád.

Zemní práce: -přípravné práce pro stavby -terénní úpravy -výkopové práce, výkopy -hloubení rýh inženýrských sítí -dovoz písků, štěrků a kamene -odvoz sutě a jiného materiálu -bourací práce s hydraulickým kladivem -zemina (odvoz zeminy a její uložení) -odvoz a uložení komunálního odpadu. Služby: -odklízení sněhu.

Stolařské práce: - drásané dveře - drásaný nábytek - vestavné skříně - kuchyně - schody - interiérové dveře - obklady.

Služby, práce: - strojní omítky - lité podlahy - zateplování

Výroba: - izolačních skel pro dodavatele skleněných fasád, výrobce dřevěných oken a ostatní výrobce izolačních skel - izolační dvojskla, trojskla - speciálního a velkoformátového zasklení - velkoformátová skla - bezrámové zasklení - systém skleněných stěn NOframe4.