DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - revize elektroinstalací, hromosvodů, ručního nářadí - elektrikářské práce.

Stavební firma, práce: -průmyslové a inženýrské stavby -rekonstrukce a modernizace staveb -bytová výstavba -zateplování -demolice.

Topenářská firma Buják: -plynoinstalace -montáže tepelné techniky -obytné i občanské budovy vč průmyslové kotelny.

Práce: -truhlářské, truhlářství. Dodávka, montáž: -dveře, zárubně Sapeli, Kronodor -kování Kobra Rostex -plovoucí podlahy.

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství Provozovna: Kosmova 1126/17

Instalatérské a topenářské práce.

Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - montáž tepelných čerpadel.

Stavební firma. Zednické práce. Stavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů Regenerace panelových domů a pamatkového objektu Rekonstrukce koupelen

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - komody - postele.

Výroba, montáž - schodiště (vnitřní i vnější, samonosné schodiště) - schodiště venkovní a interiérová - kovové schodiště - točitá schodiště s dřevěnými stupnicemi - požární schodiště.

Truhlářství, výroba - nábytek na zakázku - okna.

Služby, prodej: -stavebnictví, pila -zpracování dřeva -stavebniny. Práce: -pořez dřeva -tesařské -stolařské.

Revize, servis: - plynových kotlů - ohřívačů vody. Montáže: - plynových zařízení, kotlů. Práce: -elektromontážní, elektromontáže. Revize, oprava: -elektrická zařízení včetně hromosvodů -elektrospotřebiče (spotřebiče) -elektrické ruční nářadí -elektrická zařízení pracovních strojů.

Montáž, práce, dodávka: -foukaná tepelná izolace CLIMATIZER PLUS -sádrokartonové systémy KNAUF, RIGIPS -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -minerální podhledy ROCKFON, OWA -půdní schodiště WIPPRO -fasádní obklady VINYL SIDING, COLOROC -kompletní dodávky půdních vestaveb.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Betonárna, výroba, prodej a doprava: -betonové směsi -beton, asfaltobeton, asfaltové směsi. Stavební společnost, výstavba a opravy: -dopravní stavby (stavba), komunikace (komunikací), silnice, zpevněné plochy, hřiště a pod. -dodávka a pokládka obalené kamenivo a asfaltobetonu třídy ACP22, ACP16, ACL16, ACO11 a ACO8, včetně ...

kominické práce, práce ve výškách s využitím horolezecké techniky

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek.

Naše Stavební firma Šobr nabízí kompletní stavební a zednické práce,  rekonstrukce bytových i nebytových prostor, stavby na klíč, stavby rodinných domů, malířské a natěračské práce. Stavební činnost: - zednické práce, zednictví - rekonstrukce koupelen, bytových jader a nebytových prostor - výstavba rodinných domů, bytové stavby - stavby ...