DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářská dílna Radim Sladký se zaměřuje na výrobu různorodého nábytku, kuchyňských linek či vestavných skříní. Provádí truhlářskou výrobu na zakázku dle požadavků zákazníků, ke kterým přistupujeme individuálně a snaží se vyhovět jejich přání. Zpracuje zakázky pro zákazníky z okolí Moravského Krumlova, Ivančic, Pohořelic a okresu Brno-venkov.

RG Interéry z Ivančic provádí nejen návrhy a realizace interiérů, ale rekonstrukce koupelen, bytů či bytových jader. Zajišťuje také podlahářské práce. Realizuje zakázky z oblasti Ivančic, Brna-venkov, Rosic, ale i Moravského Krumlova, Pohořelic, Hustopečí, Znojma nebo Hrušovan nad Jevišovkou. Poradíme s celkovým řešením a návrhem interiéru. ...

Hledáte spolehlivého odborníka na instalatérské práce? Office stav s.r.o. je zde pro vás! Jsme mistři svého řemesla a nabízíme širokou škálu instalatérských služeb. Pokud potřebujete profesionální přístup a kvalitní práci, neváhejte se na nás obrátit a domluvit si termín, který vám bude vyhovovat. Office stav s.r.o. - vaše první volba pro ...

HUTIRA - PSV Ivančice, s.r.o. uskutečňuje projekci, montáž, výstavbu, komplexní dodávky na klíč. -liniové plynovody -plošná plynofikace měst a obcí včetně domovních plynovodních přípojek -opravy, rekonstrukce stávajících plynovodních sítí -průmyslové plynovody -zkoušky, revize, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy - zhotovení ...

Zabýváme se stavbou a rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, úprav zahrad i zemními pracemi. Hlavní náplní je také realitní činnost.

Výroba elektro rozvaděčů pro automatizaci. Tvorba projektové elektro dokumentace. Oprava jednoúčelových strojů. Revize elektrických strojů a zařízení. Elektromontáže. Montáž strojních zařízení. Automatizace.

Výroba: -ocelové konstrukce -strojnětechnologické celky -strojní zařízení pro ekologii -tunelové pece pro vypalování keramiky -tunelové pece pro cihelny -pecní vozy pro tunelové pece -drobná zámečnická kovovýroba. Práce: -stavebně montážní. Činnost: -projekce -obchodní a zprostředkovatelská.

Stavební firma, která zajišťuje výstavbu, projekci, přípravu a administrativu pozemních staveb. Provádí stavbu RD na klíč, zednické a stavební práce. Postará se o elektroinstalace, sádrokartony, hydroizolace, obklady a dlažby, instalatérské práce.

Stavební firma, která zajistí výstavbu RD, pergol a zahradních altánů. Provádíme rekonstrukce RD, průmyslových hal, fasád a dalších objektů. Stavíme opěrné zdi a oplocení. Realizujeme lesní cesty a mlatové povrchy. Zajišťujeme zemní a demoliční práce včetně odvozu a likvidace odpadu.

Kovovýroba Jiří Florian se zabývá zakázkovou výrobou kovových schodišť, zábradlí, bran, vrat, branek, mříží i zahradního nábytku. Nabízíme i rošty pro fasádní zavěšovací obklady, včetně soklů. Najdete nás v Ivančicích. Kovovýroba, zámečnictví: - kovová vrata, brány, branky - schodiště - zábradlí - mříže - zahradní nábytek - výroba ...

Společnost nabízí širokou škálu výrobků lišící se rozměry, hmotností, zvoleným materiálem, povrchovou úpravou a dalšími faktory. Výrobky mohou být brány, vrata, lustry, lampy, kování na dveře, židle, stoly, zábradlí a mnoho dalšího.

Montáž a instalace zabezpečovacích kamerových systémů, elektroinstalace RD, hromosvodů a podlahového elektrického vytápění

Hledáte spolehlivého partnera pro montážní a zámečnické práce? T.I.Com, servis, s.r.o. je tu pro vás! S dlouholetou tradicí a širokým spektrem služeb jsme připraveni splnit vaše technické potřeby s nejvyšší precizností. Naše firma se specializuje na montáž technologických celků v různých oborech, od obnovitelných zdrojů jako jsou pily a ...

Provádíme práce ve výškách s horolezeckou technikou. zajistíme opravy, čištění, nátěry a demolice továrních komínů. Zajistíme montáže bannerů ve výškách, opravy, montáže a nátěry střešních krytin, montáž vzduchotechniky a hromosvodů ve výškách a arboristické práce a rizikové kácení stromů.

Hydroizolace střech, balkónů, spodní hydroizolace staveb, hydroizolace teras

Služby v oblasti tesařství, pokrývačství, realizace střech na klíč v okolí měst Znojmo, Moravský Krumlov a Ivančice Vám poskytne firma Tesařství Hostěradice s.r.o. Zabýváme se také konstrukcí nových střech, rekonstrukcí stávajících střech, montáží střešních oken, výstavbou pergol. Najdete nás necelých 30 km od města Znojmo, ale zakázky ...

Zemní a výkopové práce Dovoz stavebního materiálu kanalizační přípojky vodovodní šachty odvoz suti.

Firma Ladislav Smolík je spolehlivý a profesionální partner pro vaše stavební projekty. Nabízíme širokou škálu služeb, které zahrnují zednické práce, malířské práce, bourací a interiérové práce, rekonstrukce bytových jader, pokládku dlažeb a obkladů. Máme dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný tým pracovníků, kteří vám zajistí kvalitní a ...

Společnost ADK Klima s.r.o. je odborníkem v oblasti klimatizací, vzduchotechniky, chlazení, topení a tepelných čerpadel. Naše služby zahrnují projektování, dodávky, montáže, servis a poradenství, a to vše s důrazem na ticho, spolehlivost a čistý vzduch.

Vodoinstalatérství, topenářství

Pneustav, s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a provádí zemní práce.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů.Rekonstrukce, sádrokartonářství

ZrobimeTo s.r.o. se zaměřuje na řemeslné a stavební práce, včetně výmalby, střech, fasád a podlah.