Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Hodinnový manžel Řemesla, služby, opravy, servis - stěhování - natěračské práce - malířské práce - elektrikářské práce - úklidové práce - výpomoc v domácnosti - obkladačské práce - podlahářské práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zahradnické práce

Zednické práce - rekonstrukce domů a koupelen - obkladačské práce - koupelny na klíč - zateplování.

Stavební činnost: - prodejní prostory - obchodní jednotky - komerční provozy - rekonstrukce - půdní vestavby - bourací práce - revize (voda, plyn, elektro)

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - schodiště

Činnost - opravy a servis strojů a strojních zařízení - zámečnická výroba - výroba kovaných, pojezdových a křídlových bran, konstrukcí.

Stavební firma NAO s. r. o. provádí kompletní dodávky staveb od vypracování projektové dokumentace, provedení stavebních prací a rekonstrukcí, včetně inženýrských činností technického dozoru i odborného poradenství. Naše sídlo najdete v Teplicích. Stavební firma, výstavba, stavební práce, služby: - novostavby - bytové domy, rodinné domy - ...

Hlavní činností, kterou se zabývá stavební společnost Katrina Ros Group s.r.o., jsou rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Provádíme částečné i kompletní přestavby rodinných domů na klíč a zakázky realizujeme včetně kolaudace. Zajistíme Vám veškeré zednické práce, pokládku dlažby, obkladů, podlahové krytiny nebo montáž ...

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - obývací stěny - dveře - ložnice.

Činnost - topenářské a vodoinstalační práce

MEPOS geodetická a projekční kancelář - výkon zeměměřičských činností - inženýrská geodézie - vyhotovení projektových dokumentací v oboru vodohospodářské stavby.

Práce: - malířské - natěračské - rekonstrukce bytů, koupelen - montáž sádrokartonu

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany - zednické práce

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - hloubení rýh pro inženýrské sítě.

- Zdění - obezdívání - pokládání dlažeb

MEPOS geodetická a projekční kancelář - autorizovaný inženýr pro vodohospodářské stavby.

Práce: - studnařské - vrtání studní.

Geodetické práce s úředním oprávněním : - geometrické plány - geometrický plán pro kolaudaci a zákres staveb do katastru - geometrický plán pro rozdělení / změnu hranic pozemků - geometrický plán pro zřízení věcného břemene - vytyčení / upřesnění hranic pozemků - vytyčení staveb - geodetické podklady pro projekty ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, koupelen - vodoinstalace - pokládka dlažby - obklady.

Instalatérské a topenářské práce, čištění odpadního potrubí a kanalizací.

Dovoz, prodej, servis: - motocykly

Truhlářství: - zakázková výroba