DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: -projektování a inženýrská činnost v oblasti rozvodů a transformačních stanic všech napětí.

Stavební firma - výstavba domů na klíč - rekonstrukce budov.

Práce: - autodoprava, - zemní, výkopové stavebními stroji, - bourací.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - montáž střešních oken.

Suché stavby: - sádrokartony, montáž sádrokartonu - tepelné izolace - zateplení fasád.

Zemní a výkopové práce. Demolice.

Služby: - stavební a zednické práce.

Bytové, občanské, průmyslové stavby. Rekonstrukce a demolice.

Výroba - ocelové dveře - dveřní systémy - vjezdové brány a vrata. Zámečnictví Matějíček - ELMAT - další provozovna: Roudné 150, 370 07 České Budějovice.

Stavební činnost - zednické práce - základové desky - hrubé stavby - zateplování - sádrokartonářské práce.

Stěhování, vyklízení, odvoz odpadu, malování s úklidem, demolice, bourací práce, výkopové a zemní práce, montáž nábytku.

Montáž, opravy, servis: - plynové spotřebiče.

Služby v oblasti průmyslové automatizace - LED osvětlení - datové sítě - kamerové systémy pro strojové vidění - bezpečnost - elektroinstalace.

Služby: -montáže a opravy elektro instalace -montáže a opravy hromosvodů -montáže a opravy osvětlení -montáže a opravy topidel -elektrické topení, akumulační kamna -montáž antén, satelitů Humax. Prodej: -elektro velká bílá technika -elektro malé spotřebiče -elektro černá technika -televizory, hi-fi věže, videa, DVD, ...

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - spodní stavby, základové desky - zemní práce.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Dodávka, montáž: - obklady, dlažby Obkladačské práce.

Stavební firma - občanské, inženýrské, průmyslové, zemědělské stavby: - výstavba a revitalizace rodinných domů - stavba komínů, krbů - pokládka dlažeb a chodníků - pískovcové obklady - fasády - kanalizace - zemní práce

Práce: - malířské - natěračské

Divize stavební činnosti: -stavební činnost, stavba, výstavba -výstavba průmyslové a občanské stavby, dopravní stavby, komunikace a inženýrské sítě -doprava a mechanizace. Divize správy a údržby nemovitostí: -úklidové služby, čistící práce -úklid, čištění interiéry a exteriéry budov, areály v letním i zimním období -dodávky a ...

Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - projekce. Výroba rozvaděčů.