Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce, řemeslo: - elektroinstalace - elektromontáže - elektroinstalační práce silnoproudé i slaboproudé - návrhy a instalace zabezpečovacích systémů - revize.

Činnost: - stavební práce - klempířské - pokrývačské - zednické Kontejnerová doprava.

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Geodetické práce vyhotovení geometrických plánů vytyčení hranic pozemků práce v inženýrské geodézii.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Izolatérské práce - zateplení budovy, fasády Sádrokartonářské práce, sádrokartonové příčky, podhledy, sádrokartony.

Práce, řemeslo: - umělecký kovář - zámečník

Služby: - opravy, rekonstrukce a realizace střech - kontrola dřevěných staveb, konstrukcí a jejich chemické ošetření - tmelení srubů - výškové práce

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - izolace - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - omítky

Truhlářství, výroba nábytku - dveře - schodiště - kuchyně.

Služby v oblasti voda, topení, plyn, odpady. Montáž - kotle na uhlí - tepelná čerpadla - rozvody vody - montáž a revize hydrantů.

Geodetické služby - vyhotovení mapových podkladů - vytyčování staveb.

Činnost - montáž a revize elekro - revize elektroinstalací a hromosvodů - revize el. ručního nářadí a spotřebičů, el. strojů.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Služby: - izolace - hydroizolace - oprava a rekonstrukce plochých střech

Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - zakázková výroba atypických stolů - zakázková výroba interiérů, zahradního nábytku.

Dodávka: -interiérové dveře Sapeli -interiérové dveře Barausse -bezpečnostní dveře -dřevěná schodiště -segmentová schodiště -točité schodiště -půdní schody -schody (obklad) -celoskleněné dveře a stěny -dělící stěny a posuvné panely -podlahy plovoucí, venkovní -sportovní a speciální povrchy ...

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Činnost, montáž - lité podlahy - podlahové topení - tepelná čerpadla.

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentních budov - kamerové systémy

Práce: - pokrývačské - opravy střech - tesařské - klempířské - montáž střešních oken - izolace plochých střech, teras.

Zámečnické práce, výroba, montáž - vjezdová vrata - posuvné brány - kovové ploty. Servis pohonů.