Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Naše firma se specializuje na veškeré zemní práce : úprava terénu, vodoteče, svahy, výkopy, hloubení bazénu, kanalizace, výkopy pro plyn a elektriku, hloubení základů pro domy, bazény, jezírka atd. Zemní práce provádíme bagrem : Caterpillar M315, Caterpillar M312 S příslušenstvím: tvarovací, naklápěcí, svahovou lžící, velikost lžicí ...

JSK - truhlářství. Výroba - zahradní dřevostavby - nábytek z masivu - pergoly - altány - zahradní nábytek.

Práce, řemeslo: - zámečnictví - kovovýroba - svařování

REMONT-RSV, stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce, - sklenářské práce - bytová výstavba - rekonstrukce domů.

Stavební činnost - monolitické stavby - základové desky - výstavba rodinných domů - demolice - zemní práce.

Činnost, pokládka, montáž - průmyslové podlahy - lité podlahy - kamenný koberec - plovoucí, vinylové podlahy.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - stoly, židle, skříně

Činnost: - výkopové práce - terénní úpravy - stavební práce - úklidové práce - údržba zeleně Půjčovna, pronájem: - stavební nářadí - lešení

Stavební činnost, výstavba: - stavby na klíč - zateplování budov - obklady, dlažby

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce: - zateplování fasád - zednické práce - strojní omítky - sádrokartonářské práce.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obaly, folie, pásky, proložky, vlnitá lepenka, krabice, kartony, sáčky, pytle, etikety. Nabízíme : -černění, chromování, niklování, zinkování, fosfátování, eloxování, leštění, CNC obrábění, zámečnictví, svařování. -kovovýroba.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Tesařství, výroba: - pergoly - dřevostavby

Truhlářství. Výroba - dveře, okna - kuchyně - skříně - postele - pergoly.

Služby: - zemní a výkopové práce - odvoz hlíny, suti a odpadu - dovoz písku, betonu

Práce: - zasklívání lodžií, balkonů.

Kamenictví - kamenické práce. Klientské centrum - adresa: K Nouzovu 446, 267 12 Loděnice u Berouna. Obchodní oddělení Praha - adresa: Zborovská 43, 150 00 Praha 5 - tel. 251 510 693.

Činnost: - pokládka zámkové dlažby - stavební činnost

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní práce