ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: - výškové práce - opravy fasád na historicky cenných objektech - štukatérské práce

Společnost KAPPI CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě se od roku 1992 specializuje na realizace hrubých staveb monolitickou nebo montovanou technologií, systémového bednění, sanace a opravy betonu. Stavební práce, realizace: - monolitické nebo montované technologie - monolitické železobetonové konstrukce a stavby - systémové bednění různých ...

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství

Zámečnictví: -zakázková a sériová kovovýroba -zámečnictví, svařování, kovoobrábění, stříhání, ohýbání, soustružení, vrtání, soustružení a povrchové úpravy -výroba a montáž zábradlí, schodišť, atypických, systémových -doplňky do interiéru a exteriéru.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Činnost: - kovoobrábění - kovovýroba - strojní zámečnictví

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a půdních vestaveb na klíč - obkladačské - zednické práce - sádrokartonářské práce - zámková dlažba.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Činnost: - vrtné práce v oboru hydrogeologie, sanační geologie a inženýrské geologie - vrtané studny - projektová dokumentace pro vrtané a kopané studny - hydrogeologické vyjádření pro infiltrační objekty určené k zasakování srážkových vod nebo přečištěných splaškových vod do horninového prostředí.

Služby: - nahrávací studio

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -broušení: -kotoučové pily, SK** pily -frézy na dřevo -hoblovací nože, nože na mletí a drcení plastů -řetězy pil pro stavby -svařování CO2 -vrtání -frézování -broušení na kulato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS* a SK** -nože do drtičů.

Montáže, opravy, servis a revize: - bytových i nebytových elektroinstalací, zařízení, hromosvodů a elektrických strojů.

Hlavním polem působnosti naší firmy je renovace oken, zateplování dřevěných oken a dveří a přesklení plastových oken a eurooken. Tento způsob snížení úspory energetických nákladů je jeden z nejefektivnějších a nejekonomičtějších řešení současnosti. Předností a výraznou úsporou je využití stávajících okenních a dveřních rámů a možnost osadit ...

Rekonstrukce, výstavba. - všechny druhy interierních i exteriérních prostor v bytové i nebytové oblasti na klíč. Práce. - malířské, malířství - zednické, zednictví - tesařské - obkladačské - podlahářské - elektrikářské - sádrokartonřáské, sádrokartony Knauf - minerální podhledy - dekorativní omítky a malby JUB - sádrové ...

Služby: - projektování elektrických zařízení - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě (oblast elektrických distribučních sítí a rozvoden)

Elektroinstalační práce. Oprava, servis a údržba: - hromosvody. Revize vyhrazených elektro zařízení.

Řídící systémy PLC - automatizační technika - náhradní díly pro automatizační techniku SIEMENS Repase, opravy i výkup PLC

MADOS MT s.r.o. je stavební společnost, která se zaměřuje na výstavbu, opravy i rekonstrukce mostních objektů. Dále provádíme výstavbu pozemních staveb jako jsou komunikace, silnice, parkoviště a vozovky. Realizujeme dopravní i vodohospodářské stavby, vlastníme technologie, díky kterým se nám podařilo navýšit objem výroby a rozsah výrobní činnosti ...

Stavební firma, výstavba, realizace - betonové monolitické konstrukce.

Práce: - výkopové - služby pro zemědělce. Pneuservis. Pronájem, půjčovna: - pásový minibagr - pásový microbagr - kráčející bagr - smykový, kloubový nakladač - traktor, traktorový přívěs - vibrační deska.