DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Renovace - kamenné schody - kámen Mechanické čištění kamenných schodů, soklů a jiných kamenných prvků - kamenné schody

Práce: -elektroinstalatérské. Montáž: -hromosvody. -anténní systémy. -elektroniské zabezpečovací systémy. -veřejné osvětlení. Elektrorevize.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem dřevem a řezivem. Jako jsou například: palubky podlahové, podkladové, terasovky, hoblovaná prkna, KVH stavební hranoly, střešní latě, střešní krovy, OSB desky, fošny, palivové dřevo, a další stavební řezivo. Dřevo a řezivo dodáváme ve standardních i individuálních rozměrech s ...

Nabízíme komplexní služby v oblasti elektromontážních prací. Naše služby: - revize elektrospotřebičů - projekční a elektromontážní práce - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé instalace, slaboproudy Rozvody nízkého a vysokého napětí - elektronických požárních a zabezpečovacích systémů - rozvody datové a rozvody ...

Činnost - správa a údržba budov - obkladačské práce - podlahářské práce, pokládka podlahových krytin - sádrokartonářské práce - zateplování - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader.

Firma Karel Tomeš nabízí stavební práce, specializuje se na izolace a izolační práce. Zaměřujeme se také na klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Provádíme hydroizolace, izolace rovných, plochých střech, tepelné izolace, zateplování fasád, izolace balkonů a teras. Realizujeme půdní vestavby a podkrovní bydlení, další činností, kterou se ...

Výroba, výrobce: - jídelní, restaurační stoly - židle (dřevěné, kovové, plastové) - nábytkové dílce.

Stavební společnost: - novostavby - rekonstrukce budov - izolace (tepelné, proti vodě, radonu) - střešní montáže.

Nabízíme elektromontáže, opravy a údržbu vyhrazených elektrických zařízení, revize, měření regulace, zámečnické práce, přípravné práce pro stavby, zprostředkování služeb, inženýrská činnost v investiční výstavbě a poradenství v oblasti elektro.

Práce: - plynařské - montáž, servis plynových kotlů, tepelných čerpadel.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Měření emisí kotlů spalujících plynná paliva. Školení a zkoušky topičů nízkotlakých kotelen. Revize plynových zařízení, poradenství.

Práce: - svářečské - zámečnické Montáž: - ocelové konstrukce - ocelové haly

Výroba, montáže: - objektové dilatační prvky do průmyslových podlah - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - schodiště na zakázku. Příprava a kompletace ocelových konstrukcí. Zámečnické práce, zámečnictví. Obráběčské práce, kovoobrábění nerez oceli. Strojní vybavení: - obráběcí stroje - CNC soustruhy a CNC frézy.

Truhlářství, podlahářství. Pokrývačství, tesařství.

Kamenické práce. Opravy hrobů. Rytí písma do kamene. Opravy písma na náhrobcích.

Truhlářství. Výroba nábytku z masivu a laminátových materiálů.

Návrhy a realizace zahrad a parků. Stavební práce. Zámečnické práce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční ...

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek -kuchynská linka, dveře, atypická okna -rámy -výlohy

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - malířské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zednické práce - montáž obkladů, dlažeb - vodo, topo, plyn.