ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství Čestmír Landrgott vyrábí zakázkový nábytek na míru. Kuchyně, vestavěné skříně a další nábytek pro dům a zahradu včetně grafického návrhu interiéru. Vše kvalitně a levně.

Podlahářské práce. Prodej, pokládka: - koberce - linoleum - PVC - plovoucí podlahy - marmoleum - přechodové, soklové lišty - samonivelační stěrky - dřevěné podlahy. Vyrovnávání podkladu podlahy. Zednické práce.

Činnost: - tryskání - řezání ocelových a železobetonových konstrukcí - sanace betonu - hydrodemolice.

Stavební činnost: - rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - údržba objektů - vodoinstalatérské a topenářské práce - elektroinstalační práce - inženýrská činnost

Výroba: -automatické dveře -garážové, průmyslové posuvné, skládací, otočné -turniketové -posuvné kruhové. -materiál hliník elox, barvený, nerez, dřevo. Výroba: -vrata sekční, skládací, rolovací, výklopná (velkých rozměrů) nebo jako posuvné brány -garážová vrata HÖRMANN -protipožární dveře (atest) -elektrické závory ...

Komplexní nabídka systémů inteligentního řízení bytů, domů a bytových komplexů, hotelů i jiných typů nemovitostí (Smart Home, Smart Flat, Smart Office, SmartThings a IoT). Jakoukoliv nemovitost naučíme šetřit náklady a komunikovat. Součástí jsou i kompletní nabídka doplňkových služeb, které nám poskytují absolutní nezávislost při realizaci ...

Provádíme instalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů či zařízení včetně systémů centrálního vysávání. Nabízíme komplexní pokládku kabelů.

revize elektrických zařízení, hromosvodů a spotřebičů, elektromontáže

Činnost - realizace odvětraných fasád, zateplování - rekonstrukce lodžií, výměna zábradlí - hydroizolace střech. Sklad - pila: Do Blatin 373, Praha 5.

Kominictví, kominík. Služby: -kominické-řadové a průmyslové práce -autorizované měření emisí spalin -poradenství a konzultace -vložkování komínů (frézování komínových průduchů) -montáže vícevrstvých komínů a komínových systémů. -revizní prohlídky. Prodej: -komínové systémy i jednotlivé komponenty -zařízení spalinových cest.

Společnost LS servis ELEKTRO s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej bohatého sortimentu elektroinstalačního materiálu. Rovněž provozujeme největší internetový obchod s tímto sortimentem. Naleznete u nás svítidla, osvětlení, zásuvky, kabely, vodiče, konektory, lámací svorky, PVC izolační a vázací pásky, železářské zboží a nářadí. ...

Nabízíme 3D grafické návrhy, projekty a vizualizace koupelen, kuchyní a interiérů. Realizace luxusních koupelen, rekonstrukce koupelny, bytu, bytových jader, důraz na kvalitu, individualitu a design. Provádíme obklady do koupelny, kuchyně na míru.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek.

Společnost je certifikována v managementu jakosti ISO 9001:2001, enviromentální audit ISO 14001/2005, certifikace svařování ISO 3834-2:2006 Opravy, rekonstrukce a revize vyhrazených plynových zařízení. Výstavba, stavba: -výstavba OHSAS 18001 -produktovody -plošná plynofikace -zemní práce: buldozer CAT 6 2ks, autobagr s příslušenstvím, ...

Zakázková výroba: -altány -zahradní domky včetně montáže -pergoly -rumpály -krovy -můstky -šindele štípané včetně pokrytí -bednářské práce -dveře na míru, okna -schodiště -nábytek -masiv, smrk, dub -lamino -návrh -tesařské práce.

Stavební zámečnictví, výroba, montáž: - atypické ocelové konstrukce - zábradlí - schodiště - brány - mříže

Činnost: - rekonstrukce domů - výškové práce - montáž ochrany objektů proti holubům.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - izolace, stříkaná PUR pěna.

Zámečnické a svářečské práce zajišťuje firma Vít Dědourek z Tábora. Specializujeme se na svařování barevných kovů. Jsme také výrobci nerezových motorových míchaček na sádru. Zámečnické práce: - zakázkové zámečnické práce dle výkresové dokumentace. Svářečské práce: - svařování barevných kovů metodou TIG - svařujeme měď, titan, hliník, ...

Pokládka a renovace dřevěných podlah Pokládka a opravy veškerých dřevěných podlah, broušení a renovace parket, pokládka plovoucích podlah, masivních prkenných podlah, vícevrstvých podlah a mozaikových podlah. Odborně - KValitně - Za rozumné ceny.

Služby: - komplexní příprava a kontrola staveb - architektonické studie - projektová dokumentace - inženýrská činnost - technický dozor investora - výkon technického dozoru staveb - zaměření staveb

Maloobchod: - sádrokartony - tepelné izolace - stavební chemie - stavební nářadí - spojovací materiály - zateplovací systémy.

Projekce: - potrubní systémy, energetický, farmaceutický, automobilový a papírenský průmysl.