Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kompletní elektroinstalační práce včetně revize, elektroinstalace, podlahové topení a instalace hromosvod.

Stavební práce. Práce, činnost: -stavební -stavebnictví -přípravné -dokončovací práce -zednické.

Výroba zahradních chatek, chatka, pergola a přístřešky, přístřešek. Montáž dřevěné obklady interierů i exteriérů.

Obklady, obkladačské práce: -kompletní obložení koupelen -obložení kuchyní -venkovní dláždění (zámková dlažba, schody) -obkládání a dláždění kolem bazénů -mozaikové obložení -schody uvnitř domu či bytu -usazení a obezdění van.

- obkladač, obkladačské, zednické práce, zateplování fasád, fasády, anhidritové podlahy, základní desky, rodinné domy na klíč -dlažby -rekonstrukce balkony a terasy -komplexně od návrhu až po realizaci -dodavatelé v našem oboru-Wolssey velkoobchod, Cesaro, Marrazi, keramické obklady a dlažby RAKO Lasselberger. -materiály Mapei, ...

Veškeré stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. -střechy (oprava, výměna a kladení nové střešní krytiny, čištění, nátěry, opravy a výměna klempířských prvků, instalace zábran proti ptactvu, zakrytí světlíků) -komíny (opravy, nátěry a ruční bourání komínů) -ocelové konstrukce (montáž, demontáž, nátěry konstrukcí ...

Výroba, prodej, dodávka, distribuce italského stylového i moderního nábytku - komody, noční stolky, skříně, postele, skleníky, konferenční stolky, stěny, křesla, stoly, židle, psací stoly, knihovny, čalouněný nábytek, sedací soupravy. - ložnice, jídelny, pracovny, obývací pokoje. - nábytek do kanceláří, hotelů, recepcí, restaurací i barů ...

Topenářské práce. Montáž: - kotle - topení - podlahové vytápění.

Společnost Jiří Palík poskytuje služby v oboru elektroinstalací v občanské výstavbě i v průmyslu. Pro domácnosti nabízíme fotovoltaické elektrárny a ohřev vody, ochranu před bleskem a přepětím, rekonstrukce a opravy elektroinstalací, nové instalace i ty chytré, zabezpečovací systémy, revize, pravidelnou údržbu a servis. Pro průmysl ...

Revize, montáž a servis elektro zařízení a hromosvodů

Provádíme pozáruční servis výrobků Ideal Standard, vykonáváme práci hodinového manžela

Kominík Ladislav Svoboda nabízí svým zákazníkům veškeré kominické práce. V rámci svých služeb provádí kontroly a čištění spalinových cest (komíny, plynové spotřebiče). Současně poskytuje také poradenství v oboru kominictví. Působí především v celém Středočeském kraji, převážně v okrese Mladá Boleslav.

Kominictví Miroslav Chromčák se zabývá komplexním řešením veškerých spalinových cest. Provádíme výstavbou nových a obnovou stávajících komínů a kouřovodů, vložkování a frézování komínů, revize, měření emisí, kontroly komínů průmyslovou kamerou a také poskytujeme odborné poradenství. Naši firmu naleznete na adrese Antonína Sovy 1482/35, Opava - ...

Elektromontážní práce, rekonstrukce, oprava: -elektrooprava -výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení -elektroinstalace v rodinných domech a bytech -veřejné osvětlení -veřejný rozhlas. Revize-elektrické vedení NN. Výroba: -elektrické rozvaděče.

Elekroinstalační práce. Elektroinstalace, elektroinstalační materiál.

Podlahářství. Práce: -lepení PVC -renovace dřevěných podlah -montáž antistatických podlah

Výroba: - dekorační předměty z kovu - svícny, stojany na víno a květiny, prodejní stojany na pohlednice - sériová zakázka zámečnického charakteru - výroba ocelových konstrukcí, zábradlí i svodidla, mostní dilatační závěry, kontejnery

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše instalatérské potřeby? Společnost Pavel Foltýn je zde pro vás! Jsme synonymem pro kvalitu a spolehlivost v oblasti rozvodů topení, plynu, odpadů a dalších instalatérských prací. Jsme tu pro vás, abychom z vašeho domova udělali místo, kde bude technika sloužit vašemu pohodlí. Naše služby zahrnují kopletní ...

BS STAV s.r.o. zajišťuje kontejnerovou dopravu, autodopravu a zemní práce.

Práce: -tesařské -pokrývačské -veškeré klempířské práce -zhotovení sedlových i plochých střech. Stavební práce: -novostavby rodinných domů -rekonstrukce rodinných i činžovních domů -rekonstrukce bytových jader -zateplování střechy a fasády -montáže sádrokartonů -pokládka dlažby.

Tomáš Coufal poskytuje tesařské, pokrývačské a klempířské práce, střechy na klíč, opravy střech, půdní vestavby a montáž střešních oken. Pracujeme se všemi možnými typy střešních krytin.

Inženýrskogeologické průzkumy pro zakládání staveb, hydrogeologické průzkumy, konzultační činnost pro ložiska nerostných surovin, pedologické posudky a vynětí půdy ze ZPF.

Prodej a montáž tepelných čerpadel, solárních elektráren, vytápění, vodoinstalace, elektroinstalace.

David Vodák se specializuje na malování bytových i nebytových prostor, nabízí malířské a natěračské práce, tapetování, dekorativní malby a termoizolační nátěr.

Společnost Stavby-Spišiak s.r.o se zaměřuje na stavbu energeticky úsporných domů na klič, v rámci stavebních prací se také postará o hrubé práce a základové desky, obkladačské práce, zateplení a sádrokartóny.