ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Servis klimatizace Nabízíme špičkový servis a montáže klimatizací. Klimatizace Tepelná čerpadla Vzduchotechnika Měření a regulace Revize požárních klapek Autorizovaný servis společnosti GEA na elektrostatické filtry Servis klimatizace a vzduchotechniky realizujeme také v těchto městech: Chlumec nad Cidlinou, Městec Králové, ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - nábytek

Nabízíme: - tryskání vysokotlakým vodním paprskem s tlakem až 3000 bar - sanace betonových a železobetonových konstrukcí, zejména mostních konstrukcí a vodohospodářských staveb - pevnostní injektáže trhlin v betonových konstrukcích - těsnění spár - speciální hydrofobizační nátěry k ochraně betonů proti povětrnostním vlivům a ...

Máte nemovitost? Chcete ji prodat, vylepšit nebo zachránit? Pracuji jako realitní makléř, zabývám se odvlhčením budov metodou Hydropol pomocí speciálního přístroje, bez stavebních prací. A v neposlední řadě provádím sádrokartonářské práce. Prostě Cesta k lepšímu domovu!

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské

Práce: - sádrokartonářské - podlahářské - tesařské, klempířské - truhlářské

Práce: - tesařské - pokrývačské

Služby: - podlahářské práce - podlahář

Služby: - výškové práce - péče o zahradu - údržba zahrad

Činnost: - stavební práce - zednické práce - rekonstrukce - obkladačské a dlaždičské práce.

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - instalatérské práce - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce.

Komplexní podlahářské práce Vám zajistí firma Stanislav Šafránek. Provádím pokládku širokého spektra podlahových krytin. Zejména koberců, plovoucích podlah, parket, PVC či vinylových podlah. V případě parket a dřevěných podlah zajišťuji jejich renovaci. Sídlo firmy naleznete na adrese Mánesova 873, Klatovy. Práce, řemeslo: - podlahář - ...

Stavební firma: - hrubé stavby, rodinné domy - rekonstrukce domů - zednické práce - zemní práce - pokrývačské, klempířské, tesařské práce.

Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - elektroinstalace - piloty / mikropiloty - vodohospodářské stavby - dopravní stavby

Práce, montáž: -vodoinstalatérské -plynářské.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Zpracování, prodej: - řezivo - řeziva Výroba: - mlýnská kola - strojní zařízení menších mlýnů

Stavební a zednické práce - bourací a demoliční práce - malířské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - rekonstrukce interiérů. Kancelář: - adresa: Junácká 1241/1, Havířov-Podlesí.

Práce: - zedník, zednické - zateplování - vodoinstalatérské