DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Činnost - výškové práce za pomoci horolezecké techniky - nátěry kovových konstrukcí, technologických zařízení, potrubních mostů - lešenářské práce - bourací práce, - zámečnické práce - tryskání - malby malých i velkých prostor, včetně použití lešení.

Zámečnictví, výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Tesařství, práce: - tesařské - šalovaní základů - stavby pergol.

Činnost: - lom, kamenolom - těžba a zpracování kamene Kamenolom Panské Dubenky. Kamenictví.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - zateplování - hydroizolace staveb.

Práce: - malířské - natěračské - tapetování.

Prodej: - zahradní dekorace - sedací vaky Kamenictví.

Služby - stavební geologie - enviromentální geologie - hydrogeologie - průzkumné práce pro na stavbách - kontroly zhutnění a únosnosti.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce budov - zateplování - stavební projekce.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Činnost: - zakázková truhlářská výroba - realizace interiérů.

Zemní a výkopové práce minibagrem nebo i ručně - terénní pro veškeré přípojky a inženýrské sítě. - pokládka zámkové dlažby a stavba opěrných zídek menšího rozsahu - bourací práce - řezání asfaltu, hutnění výkopu. Práce provádíme minibagrem nebo ručně.

Truhlářská výroba - okna, dveře - masivní celodřevěná schodiště - nábytek - kuchyňské linky na míru - rekonstrukce a opravy dřevěných památek - dřevostavby. Skanzen - adresa: Krňovice 35, 503 46, Třebechovice pod Orebem. Provoz Bělečko, pila a truhlárna - adresa: Bělečko 64, 534 01 Holice v Čechách - tel. 603 832 461.

Stavební činnost - zateplování fasád - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů i interiérů - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Práce: - tesařské - pokrývačské - výškové práce. Stavba, výroba: - pergoly - roubené chalupy.

Dodávka, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy EZS Služby: - elektroinstalace - inteligentní elektroinstalace Prodej, půjčovna, pronájem: - elektrocentrály Autoservis, pneuservis. Reklamní a dárkové předměty.

Služby: - výškové práce - rizikové kácení stromů - prořezy stromů - výsadba zeleně

Práce, řemeslo: - podlahář - podlahářství

Výroba, prodej: -dřevěná, plastová okna -vchodové dveře -stínící technika, žaluzie, sítě proti hmyzu -návrhy a realizace interiérů -kancelářský nábytek -interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek Povrchová úprava dřeva Velkoobchod sedacím nábytkem Pobočka: -Koloveč 198, tel.: 379 482 360

Zednictví, výstavba, práce: - rodinné domy - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - zateplování fasád - zednické práce.

Práce: - elektromontáže - opravy elektroinstalací - elektrorevize. Montáž, servis: - centrální vysavače SISTEM-AIR.

Služby: - podlahářství - restaurování a rekonstrukce dřevěných masivních podlah

Stavební činnost: - generální dodávky staveb - zemní práce Služby: - nákladní autodoprava - autoservis Prodej: - stavebniny