ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnictví: - výroba klíčů - broušení nožů, nůžek a mlýnků - opravy vložek FAB - oprava dveří po páčení - výměna a montáž zámků, mříží, zavíračů dveří Provozovna: Porubská 1013/21 Ostrava - Poruba 70800. Elektronická evidence tržeb je zde prováděná v běžném režimu.

Práce, řemeslo: - zedník - zednické - obkladačské - rekonstrukce

Stavební činnost: - zednické práce - výstavba, rekonstrukce - rodinné domy - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelen

Práce, zateplování, zateplení: -budovy, fasády. Poradenství: -v oblasti zateplení budov. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiály pro pokládku obkladů a dlažeb značky KOMPAKT -materiály pro zateplování budov -sanační systémy zdiva a betonu -stavební chemie, stavební hmoty. Prodej, provádění, pokládka, montáž: -keramické ...

Stavební činnost - pokrývačské a klempířské práce - pokládka střešní krytiny - izolační práce, hydroizolace spodních staveb - tepelné izolace rozvodů topení, páry, kondenzátu, výměníkových stanic a kotelen v průmyslu.

Činnost: - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - izolace

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelé skladovacích prostor. PRONÁJEM/WAREHOUSING Pronájem areálu o rozloze ccs 24.000 m2 Dlouhodobý pronájem skladů Pronájem sklady Dlouhodobý pronájem - sklady Pronájem skladových prostor Dlouhodobý pronájem plochy Dlouhodobý pronájem kanceláře. Pronájem kancelářské prostory. Renovace ...

Prodej: -koberce -PVC -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Služby: -rozvoz po Praze zdarma -zajištění pokládky všech podlahových krytin našimi odborníky -velký výběr v naší vzorkovně, kde vám s výběrem pomohou naši odborníci..

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Specializace na výstavbu inženýrských sítí, provádění projektových, pozemních a výkopových prací..

Poskytujeme kontejnery na odpad, písek, štěrk, beton, demolice, zemní, výkopové, kopáčské, bourací práce.

Zateplování rodinných a panelových domů. Rekonstrukce budov. Sanace panelových konstrukcí. Provádění staveb

Elektromontážní práce Projekce a realizace - fotovoltaické elektrárny

Projekce, realizace, montáž - tepelná zařízení, kotelny, výměníkové stanice, kogenerační a trigenerační centra, teplovody - inženýrské sítě, plynovody, vodovody, rozvodné elektrické sítě - ústřední vytápění, vzduchotechnika, zdravotní instalace.

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - půdní vestavby - obkladačské práce - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace

Sběr, odvoz, separace, likvidace: -odpad průmyslový, komunální, tekutý. Sběr, likvidace: -odpad nebezpečný, konzervační činidlo, kal z provozů, odpad s obsahem těžkých kovů, síry, azbestu, druhově neurčený -koláče filtrační též obsahující halogeny, sorbenty, louhy -rozpouštědla organická, promývací kapaliny, řezné emulze a ...

Stavební společnost, činnost: -drcení lomového kamene a stavebních sutí (recyklace) -třídění podrceného materiálu na jednotlivé frakce -demolice, demoliční práce -odvodňovací a průzkumní vrty (odvodňování) -nákladní autodoprava (jeřáb, bagr, sklopky).