DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba - dřevěná schodiště. Truhlářské práce.

Podlahářství, prodej, montáž. - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - parkety - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - linoleum a marmoleum - PVC - koberce. Činnost - podlahářské práce - renovace parket.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - strojní omítky, zateplování - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zámková dlažba.

Práce: - zednické - údržba zeleně.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - solární systémy - montáž centrálních vysavačů.

Hlavní činností firmy Václav Vorlíček - BESPO je dodávka a montáž sádrokartonových konstrukcí, stropních podhledů, půdních vestaveb i izolací. Provádíme také zámečnické a podlahářské práce. Sídlíme v obci Dolní Bezděkov, okres Chrudim. Stavební práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce - sádrokartonové konstrukce - suchá ...

Elektroinstalace, elektrikářské práce - výroba rozváděčů - hromosvody a uzemnění - průmyslové a bytové instalace včetně rekonstrukcí.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - přeprava a odtahy vozidel - sečení trávy - kácení porostů - úklid zpevněných ploch – zametání a odklízení sněhu

Zakázkové truhlářství, výroba - kuchyně - okna - dveře - nábytek z masivu.

Pokrývačské a klempířské práce - pokládání střešních krytiny.

Zakázková zámečnická výroba: - ocelové konstrukce - kovová vrata - schodiště, zábradlí.

HeVi - instalatérské práce - topenářské práce.

Firma ELEKTROCABLE s.r.o. se již od roku 1994 zabývá činností v oboru elektro - montáží, realizací, projekcí, oprav a revizí na elektrickém zařízení NN a VN 10, 22, 35 kV. Též nabízíme služby ve formě zabezpečení dodávky el. energie náhradními zdroji (dieselagregáty). MONTÁŽE, REALIZACE, OPRAVY, REVIZE, PROJEKCE: - VN trafostanice, ...

Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - realizace plochých i šikmých střech - montáž střešních oken.

Výroba: -vrata -schodiště -zábradlí.

Činnost: - zemní a výkopové práce - lesní činnost - těžba dřeva - přibližování dřeva - nákladní autodoprava

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - montáž a dodávka střešních krytin.

Stavební firma. Rekonstrukce, opravy a demolice staveb. Výstavba. - pozemní komunikace - vodohospodářské stavby - stavby občanské vybavenosti - průmyslové haly - rodinné domy.

Výroba, prodej: - dřevěné třívrstvé parkety - eko-brikety - schodové profily

Práce: -tesařské, tesařství -zhotovení a montáž krovů a dřevěných konstrukcí -výroba střech na klíč.

Činnost - údržba zeleně, sekání trávy - údržba vodních toků, úpravy nádrží koryt - zemní práce - sanance - malířské a natěračské práce - úklidové služby.

Činnost: - stavební práce - zednické práce - zateplování - montáž sádrokartonů - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen, bytových jader - půdní vestavby

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - kuchyňské linky - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek.

Činnost - výroba schodišť z kamene - rekonstrukce a opravy hrobů, schodů, obkladů.