DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - montáž a dodávka střešních krytin - střechy na klíč - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Malířské a natěračské práce - malby a nátěry bytů, chodeb, panelových a rodinných domů, škol, zdravotnických zařízení, komerčních prostor, fasád.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - inženýrské sítě - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - střechy - venkovní a vnitřní krby

Výroba, zpracování skla a zrcadel Sklenářské práce, pískování, zasklívání, rámování a paspartování

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační

Montáž, pokládka - lité podlahy. Podlahářské práce, realizace podlah.

Práce: - vodoinstalatérství - topenářství - rozvody vody.

Výroba, montáž a rekonstrukce - regulační stanice zemního plynu - plynovody a kotelny.

Návrh, montáž, revize: - slaboproudé elektroinstalace - zabezpečovací, kamerové systémy - telefonní ústředny - strukturovaná kabeláž.

Služby: - rizikové kácení - péče o dřeviny - výškové práce

Služby-řemeslo: -truhlářství. Výroba a prodej: -latění -palety -dřevěné obaly. Pořez dřeva.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - hodinový manžel - truhlářské práce - zateplení rodinných domů - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Kominictví, práce: - kominické - čištění, vložkování komínů - revize komínů.

Činnost - inteligentní elektroinstalace KNX - vizualizace - řídící systémy.

Výroba: - smrkový štípaný šindel Činnost: - zemní a výkopové práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení, opravy fasád - vodoinstalatérské práce - elektromontáže.

Půjčovna, pronájem: - nářadí Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - vodohospodářské a dopravní stavby - zemní práce - kanalizační a vodovodní přípojky

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů, koupelen a nebytových prostor - výkopové a demoliční práce - podlahářské práce - montáž sádrokartonu - údržba zeleně

Práce: - malířské - natěračské

Činnost: - výpočty, komplexní řešení osvětlení - elektroprojekce - elektromontáže. Prodej: - hutní materiál - betonářská ocel.