ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stolářství, zakázková stolářská výroba: -nábytek (nábytku) a bytové doplňky: z borovice, břízy, buku, dubu, hrušky, javoru, lamina, olše, ořechu, smrku, třešně: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -koupelny -skříně -postele -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dveře. Dílna v areálu ...

Obráběčství - zpracování, realizace technologických a konstrukčních návrhů - výroba jednoúčelových strojů a přípravků pro automobilový průmysl - zámečnické práce z oceli, nerezu a hliníku

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Stavební práce, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce budov - fasády - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen - malířské, lakýrnické práce - výstavba chodníků.

Práce: - instalatérské - plynařské.

Nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - odvoz odpadů - prodej a dovoz písku a stavebního materiálu. Zemní a výkopové práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - půdní vestavby - zednické práce.

Komplexní služby v oblasti přípravy výroby pro firmy zabývající se zpracováním přírodního kamene, výrobce sklovláknocementových desek, umělého kamene. Dodávky jsme obohatili o sortiment kotevních systémů a stavební chemie pro námi navrhované výrobky. Jako jedna z mála českých firem se zabýváme navrhováním a vývojem prvků z moderních ...

• Čištění ucpávek kanalizací a odpadů tlakovými vozy a elektromechanicky • Zjišťování (revize) stavu kanalizace, odpadů a domovních přípojek TV kamerou • Čištění zanesených revizních šachet, dešťových vpustí a svodů • Čištění stoupaček a odpadů z kuchyní, WC a koupelen • Instalatérské a průtočnické práce - 724 127 778 • NONSTOP 24 havarijní ...

Stavební činnost: -tlakové chemické injektáže betonu, zdiva polyuretanovými pryskyřicemi proti vlhkosti -sanace, vysušování zdiva, hydroizolace -izolace betonových konstrukcí a proti zemní vlhkosti -hydroizolační, izolační nátěry proti tlakové vodě -utěsňování průsaků do jímek, nádrží -nátěry proti karbonizaci, vlivu ...

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Kamenictví. Zpracování kamene. Výroba, osazení: - veškerých kamenických výrobků, kamenické výrobky: - kuchyňské a kupelnové desky, stoly - parapety - obklady krbů - dlažby a obklady - pomníky, nápisy - sochy, plastiky - kamenosochařské výrobky. Projekce, realizace, montáže: - dlažby, obklady, schodiště a parapety.

Truhlářství, výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dveře - schodiště.

Stavební práce: - malířské, natěračské - veškeré povrchové úpravy - dodávka staveb na klíč - zateplování, rekonstrukce fasád. Úklidové služby.

Stavebni práce. Realizace staveb, rekonstrukce budov, bytový jadra, obklady, dlažby, zamkove dlažby, ploty a td. Avtodoprava a obchodni činnost.

Nabízíme dřevěné hračky podporující psychomotorický vývoj dítěte a dětská hřiště na zahradu, houpačky i skluzavky pro soukromý i veřejný sektor. Vše splňuje normy pro výrobu hraček EN 71 a má potřebné certifikace.

Stavební práce: - zednické práce - montáž sádrokartonu - podlahářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - demolice a bourací práce.

Činnost: - elektrorevize - revize elektro - elektroinstalace

Činnost: - nákladní autodoprava - zemní a výkopové práce - třídění ornice, prodej zeminy Prodej: - písek

Zednictví, stavební práce, výstavba: - rodinné domy, novostavby - rekonstrukce - omítky, fasády - zateplování budov - zámková dlažba.

Montáž, opravy, servis: - plynové hořáky Weishaupt