DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Stavební činnost - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - demolice. Prodej a montáž dětských herních sestav - dětská hřiště na zahradu i pro veřejný prostor.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - topenářské práce - malířské práce.

Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava

KOMPLETNÍ STAVEBNÍ PRÁCE - K.S.P. - obkladačské práce, zednické práce - bytová jádra, koupelny - mozaiky - drobné zednické práce, betony, omítky, zámkové dlažby, ploty, pergoly, venkovní krby, komíny. Truhlářství, podlahářství, malířství, natěračství.

Truhlářství, zakázková výroba: - kuchyně - skříně - dětské pokoje - stoly, lavice.

Stavbní činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - zemní práce - zpracování projektkové dokumentace.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - ložnice - skříně

Truhlářské práce, truhlářství: - výroba veškerého nábytku na míru - kuchyňské linky - ložnice - pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly - koupelnový nábytek - posuvné dveře a zárubně.

Činnost: - realizace a rekonstrukce koupelen - rekonstrukce interiérů

Výstavba, rekonstrukce: - polní, lesní cesty - vodní polochy - údržba, úprav vodních toků - zemní práce, demolice.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - solární ohřev vody.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce - obkladačské a dlaždičské práce - sádrokartonářské práce - zateplování - výstavba plotů

Realizujeme komplexní zemní práce a provozujeme autodopravu.

Zednictví, práce: - omítky - strojní omítky.

Stavební činnost - základové desky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domů, pasivní domy, dřevostavby - pokrývačské práce - zateplování.

Služby: - revize elektro, elektrorevize - revize elektrických instalací, hromosvodů.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Činnost - zemní a výkopové práce - demolice a demoliční práce.

Stavební firma: - VODOHOSPODÁŘSKÉ STAVBY - revitalizace toků, rekonstrukce stupňů a jezů, opravy hrázních těles, protipovodňová opatření - práce spojené s údržbou a výstavbou rybníků, mokřadů a přehrad - EKOLOGICKÉ STAVBY - rekultivace a sanace skládek komunálního odpadu - výsadba zeleně a jejich údržba v blízkosti toků - ...

Práce: - topenářské - instalatérské - čištění odpadů, kanalizace.