ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Kompletní dodávky veškeré klempířské, tesařské a pokrývačské práce: -klempířství: -výroba klempířské prvky do 10-ti metrů v tloušťce 0, 63cm k opláštění staveb, sendvičových panelů, trapézových plechů, výplně otvorů-okna, okenní pásy, lemování kolem světlíků, dveří a vrat -dodávka veškerých klempířských prvků -ohraňování plechu do ...

Práce, dodávka, montáž: -drobné stavební práce -montáž nabízeného sádrokartonu. -stříkaná pěnová izolace, tepelná izolace Velkoobchod, prodej: -stropní podhledy ROCKFON minerální, zateplovací a akustické.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž oken Velux.

Práce: - kominické - revize, kontrola, montáž komínů.

Podlahářské práce, pokládka - kamenný koberec.

Služby: - zemní a výkopové práce - jeřábnické práce - nákladní autodoprava - zapůjčení drobné stavební mechanizace Autopůjčovna: - osobní i užitkové vozy.

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Činnost - elektromontáže, elektromontážní práce - elektro revize - montáž abezpečovcí a sledovací techniky - montáž hromosvodů.

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Výroba, prodej: -pomníky, desky, skleněné desky -hřbitovní doplňky -lampy, vázy, urny. Opravy: -umělý kamen.

Klempířské a pokrývačské práce. Provádíme renovace a rekonstrukce střešních krytin a montáže střešních doplňků.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a ...

Veškerá stavební činnost: - stavby na klíč - stavby moderních domků - rekonstrukce a modernizace objektů - zateplování objektů - sádrokartony - fasády.

Práce: - s montážní plošinou MP-16 (výškový dosah 16m, boční 1-8m) - pořez, kácení stromů -výškové -stavební -montážní -malířské -natěračské. - odstraňování sněhu a rampouchů. Půjčovna, pronájem: -montážní plošina s obsluhou.

Systémové řešení podlah - průmyslové podlahy, epoxidové, methylmetakrylátové, polyuretanové, antistatické - interiérové podlahy - kamenné koberce - stěrky, potěry, betony - sanace starých podlah.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - základy rodinných domů - zemní, výkopové práce - zámková dlažba. Výkup, prodej: - Gitterboxy (kovová paleta) Služby: - kontejnerová přeprava - přeprava osob.

Kominictví Provádíme: - Kontroly spalinových cest dle nařízení vlády č. 91/2010 - Čistění spalinových cest a spotřebičů - Vložkování komínů - Opravy komínových hlav, rekonstrukce komínů - Výměna vybíracích a vymetacích dvířek - Konzultace Vše včetně vystavení zprávy o provedené kontrole a zajištění zprávy revizní.

Práce, realizace: - sádrové omítky - stěrky - hliněné omítky - vápenocementové omítky

Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Projekční činnost, stavební: -tesařské práce -zateplování -klempířské práce -pokrývačské práce. Rozpočty a kalkulace staveb Kompletní realizace staveb -stavební práce -novostavby -rekonstrukce. Činnost autorizované osoby v oboru pozemních staveb: -stavební posudky -stavební dozor -technický dozor investora. Projekce typového ...

Zabýváme se: - realizací novostaveb - rekonstrukcemi rodinných domů a bytů - nebytových či průmyslových staveb. Nabízíme tyto služby: • pokládka zámkové a žulové dlažby • zednické práce • obkladačské práce • malířské a natěračské práce • sádrokartonářské práce • elektroinstalační práce.