DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zemní práce - výkopové a stavební práce - inženýrské sítě - terénní úpravy pozemků.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - omítky - sádrokartonářské práce - návrh, realizace, údržba zahrad.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - motnáž zabezpečovacích zařízení - přípojky elektro - montáž hromosvodů včetně revize.

Pokrývačské a klempířské práce - střechy na klíč - montáž střešních oken - výškové práce - drobné stavební práce - rekonstrukce a zateplování podkroví.

Pokrývačské a tesařské práce - kompletní dodávka střech - rekonstrukce plochých střech, pokládka nových střech, izolace střech a budov - montáž, opravy a údržby střech - výroba a montáž světlíkových konstrukcí s demontáží původních konstrukcí - montáž a opravy hromosvodů včetně revizí.

Pokrývačské, tesařské, klempířské práce. Střešní krytina - Tondach, Bramac, Iko, Tegola. Výškové práce pomocí horolezecké techniky - natírání a mytí oken, ořez stromů.

Činnost: - zakázková výroba kvalitního stylového nábytku - opravy a obnova starého nábytku - návrhy interiérů

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - stavby a rekonstrukce domů a bytových jader

Práce, výroba: - kovářství - zámečnictví - mříže, ploty - brány, zábradlí - zakázková výroba

Instalatérské práce: -vodoinstalatérství, topenářství: -rozvody vody, topení či kanalizace -drobné opravy. Dodávky materiálu.

Rekonstrukce Vsetín rekonstrukce/opravy/poradenství Služby -Rekonstrukce domů, bytů -Obklady a dlažby -Strojní omítky -Malby a nátěry -Anhydritové lité potěry -Zateplování -Sádrokartony -Stropní podhledy -Stavební a dokončovací práce -Instalace vody a topení

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Vodo topo plyn - plynárenské práce, montáž plynu, utěsnění domovních plynovodů, montáž proti úniku plynu - revizní technik plynu - topenářské práce, montáž ústředního vytápění.

Nabídka vodoinstalačních a topenářských prací. Možnost instalací a servisu rozvodů plynu.a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů

Společnost VOTOP Praha s.r.o. (dříve VoToP Emil Slabý) provádí instalatérské, topenářské a plynařské práce v Praze a přilehlém okolí. Dále jsme také začali dodávat, montovat a servisovat tepelná čerpadla firem Toshiba, Mitsubishi-Zubadan, Aplha-Innotec, Ariston, Viessmann. Taktéž nabízíme klimatizace s funkcí tepelného čerpadla (v zimě topí, v ...

Pobočka. Služby: -celní deklarace. -celní poradenství -celní řízení -intrastat -elektromontážní práce

Činnost, práce: - elektromontáže - zednické - sádrokartonářské - tesařské - vodoinstalatérské.

Činnost: - údržba zeleně - štěpkování - odklízení sněhu - práce s traktorem - kontejnerová doprava - zemní práce - údržba FVE (odstranění nečistot, obsékání, mulčování trávy).

Dopravní společnost MV přeprava s.r.o. se zaměřuje na kontejnerovou nákladní dopravu a přepravu sypkých materiálů. Zajišťujeme také zemní, demoliční a bourací práce menšího rozsahu. Spolupracujeme s mnoha tuzemskými stavebními společnostmi, kterým poskytujeme komplexní služby v oblasti dopravy a pronájmu těžkých mechanismů a vozidel. Nákladní ...

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství výroba a distribuce závlaček

Práce: - malířské, natěračské - zednické - sádrokartonářské - zámečnické

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - fasády - zateplování - rekonstrukce bytových jader - anhydritové podlahy - kamenné koberce.

Práce, služby: - vodoinstalace - topenářské - plynařské, plynoinstalace - zámečnictví - drobné stavební práce

Podlahářské práce, realizace, montáž - pokládka podlahové krytiny - dřevěné podlahy - linoleum - PVC - koberce.